Foto autorka
Fotoreportáž: Ahoj, Milado
27. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
27.10.2020 14:18
Já přijedu taky, pokud mě vezmete do party. Jen nás nesmí být osmdesát, to už je dav. Naďo, budeš muset objednat počasí :-) , nocleh si zajistí každý sám, neboj.
Naděžda Špásová
27.10.2020 14:03
Děkuji za krásná slova chvály, moc mě to těší. Jarko H., určitě bych se s vámi taky ráda viděla, budeme si to moc přát. :-)
Eva Mužíková
27.10.2020 14:01
Také mám jako Elena ráda , když jsou fotky různorodé. Tak tomu je i v Tvé dnešní krásné fotogalerii. Opět ses vyřádila a mé oči moc potěšila. Musí tam být krásně.
Jaroslava Handlová
27.10.2020 13:55
Dokonale pestrý výběr fotek je krásnou pozvánkou. Snad se v příštím roce budeme moci pohybovat volněji - Naďo, to bych se ráda připojila k Soně, Aleně a dalším???, i když to je od nás daleko - tak bych se tam s chutí vydala.
Zuzana Pivcová
27.10.2020 13:33
Miladu máš ráda za každého počasí, v každé roční době, takže ona Ti to také oplácí. Škoda, že já mám blízko jen hostivařskou nádrž, a to zdaleka není ono.
Elena Valeriánová
27.10.2020 13:19
Tak tomu se říká, být ve správný čas na správném místě! To ti teda řeknu, tato reportáž se ti opravdu povedla. Mám ráda fotky přírody a fotky s vodní hladinou miluji, ale tady se mi líbí i to, že fotky přírody máš proložené fotkami lidí a zvířat. Kůň, pes, člověk, voda, mraky, stromy, traviny - bezva kombinace.
Alena Tollarová
27.10.2020 12:20
Pokaždé, když o Miladě píšeš, tak si říkám, že bych se tam taky chtěla vypravit. Pořád mi to ještě nevyšlo ... v sobotu bylo opravdu krásně. A já musela sedět doma :(
Anna Potůčková
27.10.2020 11:20
Nadi krásně si to užíváš a loudáš se po krásných místech! Díky za krásné fotky a za takové množství! V reálu to tam musí být nádherné! Ráda bych tu krásu viděla na vlastní oči!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA