Neboj se, je to v troubě...
FOTO: autorka

Neboj se, je to v troubě...

31. 10. 2020

Nedávno jsem si všimla, že v poslední době až příliš často používám větu uvedenou jako nadpis článku. Vlastně si toho všiml můj muž, když jsem mu odpovídala na jeho obvyklou otázku, co bude k obědu.

Můj příběh recepty
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Lákavé, určitě něco zkusím, děkuji
Hana Ederová
Páni!!! Samé dobroty, skvěle nafoceno. Spíš jsem na tu zeleninku, ale i kousek masa není k zahození. Já určitě něco podle Vašich receptů vyzkouším. Zdravím Vladimíro!
Alena Tollarová
Tak u nás by s jistotou zabodovala ta bavorská pečeně, neb můj muž je masožravec. Ale i ty zeleninové troubovky vypadají lákavě.
Daniela Řeřichová
Recepty vypadají úžasně,ale především musím smeknout před fotografiemi.Fotit jídlo je mimořádně náročná disciplína.
Jindra Hubačová
Vlaďko, díky za inspiraci, svým vařením potvrzuješ, že jíme i očima. Dýňovou polévku miluji.
Věra Ježková
Skvělé řešení. Jídlo vypadá a jistě i chutná skvěle. Jen dýňovou polévku nemusím.
Vladislava Dejmková
Děkuji všem, co zde napsali svůj názor. Jsem ráda, když mám odezvu. Pokud budete podle některého z mých receptů vařit, napište mi, jak vám chutnalo.
Jaroslava Handlová
Samé dobroty. Vlaďko, Ty nám děláš chutě - a to je moc dobře, aspoň já se těším na pečenou zeleninu. Gratuluji Ti také k Tvému webu, přes 5 milionů návštěv - to je úspěch (který však zavazuje, viď?).
Anna Čípová
Zajímavé recepty a krásně barevné talíře.
Jan Zelenka
Velmi inspirativní článek. Vzhledem k tomu, že vařím už více, než padesát let, určitě si něco z vašeho menu vyberu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%