Ministr zdravotnictví Jan Blatný. FOTO: Stream ČT
Ministr Jan Blatný: první dojem dobrý
29. 10. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
31.10.2020 14:33
Tak já jsem opatrná, první dojem může být i mylný, a tak čekám spíš na skutky a informace o dotyčném...pak teprve si utvořím svůj definitivní názor. Tím pádem souhlasím plně s Janou níže a Janem.
Jana Šenbergerová
30.10.2020 22:47
Tímto prvním dojmem bych si nebyla tak jistá, i když většinou bývá správný.
Jan Zelenka
30.10.2020 11:37
Trochu divoká konstrukce. Co je důležitější, forma, či obsah? Mě zajímá spíš odbornost, než to, jestli při projevu zamrká, nebo se usměje. Článek se mi vůbec nelíbí.
Mirek Hahn
30.10.2020 09:23
U ministrů za ANO nedávám na první dojem, ani na žádný další. Celá ANO partaj umí vzbuzovat totiž právě jen dojem, celý program je jen PR. Zdravíme Prchala.
Vladimír Mrázek
29.10.2020 23:57
První dojem je někdy důležitý,hodnotit by se ale mělo asi s určitým časovým odstupem. Rozhodně nemohu souhlasit s názorem autorky na odstupujícího ministra,její věty jsou jak opsané z bulváru. Prof.Prymula není jen odborník, ale i slušný člověk,který se stal obětí politických intrik. Není chladný robot,ráznost je na vedoucích postech nezbytná. Poukazování na někdejší vojenskou praxi je v kontextu článku rovněž nemístné. Zkrátka článek jak na objednávku.
Věra Ježková
29.10.2020 21:09
Můj první dojem z nového pana ministra je dobrý. Předchozího jsem ovšem uznávala a srovnání s robotem se mi nelíbí. Chybu, jíž se dopustil, nepovažuji za důvod pro jeho odstoupení. Škoda, že na úvodní fotografii není také pan premiér se svým výrazně nesouhlasným pohledem. Komentovaly ho již Novinky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA