Ilustrace: pixabay.com
Jablko a já
1. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
3.11.2020 23:10
Takhle se na červa musí! Ostatně hmyz jako zdroj proteinu je v současnosti propagován a z vlastní zkušenosti vím, že není špatný. Je vidět, že jste věrný klasickému pivu, které nemá ovoce rádo. Ovšem to, co se dnes také vydává za pivo (všechny ty radlery a ovocná piva) je schopno nám, poctivým pivařům, přivodit zažívací potíže. :-)
Rostislav Mraček
3.11.2020 10:48
Výborné! Ukolébáván jakousi poetikou soužití červa a člověka, užívám si pěkné nálady, a tu máš! Poslední odstavec mne rozesmál.
Jan Zelenka
1.11.2020 17:37
Děvčata, děkuji. Tento text se svým obsahem trochu liší od ostatních mých textů. Vznikl na jakési zadání asi před dvěma lety v našem klubu tvůrčího psaní.
Eva Mužíková
1.11.2020 15:01
Také jsem se pobavila. .... I když jsem dnes nekombinovala jablko s pivem... ta smetana otevřená asi dva dny udělal také "SVÉ". Místo plánované vycházky také popobíhám:((((((
Věra Ježková
1.11.2020 11:16
Jendo, bezva. Víš, že jsem se smála, už když jsem text četla ve tvém počítači. Obrázek je skvělý. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA