Foto: autor
Dárek z redakce I60, jenž změnil šokem můj život…
2. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Rostislav Mraček
3.11.2020 10:35
Ano! Takové čtení sem patří. Zaujme a pobaví. Blahopřeji k ocenění!
VANDA Blaškovič
3.11.2020 09:00
Helčo, Romane, já při čtení také.......:), ráda vás někdy v Praze uvidím, živé. Ne abyste budili pohoršení!
VANDA Blaškovič
3.11.2020 08:48
Romane, senza napsané, máte vlastně štěstí, že jste nedostali knihu Sex po šedesátce, to byste mohli natáhnou brka a rakvičky by se radovaly....:)
Soňa Prachfeldová
3.11.2020 07:35
Romane, ty kluku zlatej, jen si s Helenkou vyrážejte /zuby ne/ po výletech, třeba se někde sejdem , dostala jsem Rozhledny :-)
Dana Puchalská
2.11.2020 21:40
Romane.... To nemá chybu.. :-) :-) :-) Už to vidím... Ten plavovlasý
"Romeo" hledá svoji zatoulanou Helenku alias Julii a ona nikde. Ikdyž hledí do knihy jako očarovaná. Gratuluju.
Naděžda Špásová
2.11.2020 19:13
Romane, ty nezklameš. Zkus se přes zimu zahrabat jako medvěd, aby ti ten zimní spánek pomohl vyhovět Helence při jarním pochodech. Ale neboj, Petr je na tom podobně, už mám vybráno několik lokalit, které příští rok musím vidět. Opatrujte se a někdy neviděnou. (◕ᴗ◕✿)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA