Lázeňský deník
Foto: autorka, Kostel ve Slatinicích

Lázeňský deník

3. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Dobrá reportáž a pozdravuji všechny známé, které jsem na fotkách poznala. Je fajn, že jste pobyt nevzdali ani v této nelehké době. O tom, že jste volný čas využili smysluplně není pochyb - to dobře dokumentují fotky i vtipný popis netypického rouškového pobytu. Určitě jste si upevnili také duševní zdraví a to je moc užitečné pro posilování imunity. Helí, teď si nech nožku hýčkat, ať jsi do příštích výletů v pořádku.
Martina Růžičková
Prima jste váš pobyt popsala i nafotila (zkoukla jsem i album na Rajčeti).
Alena Vávrová
Hani P. - sláva, vlasti, výletu a konec dobrý, všecko dobré, viď? Fandila jsem vám, protože mám o vašich pobytech povědomí a nakonec, nebyli jste ve Slatinicích poprvé a jste ukázněná parta. A dopadlo to naštěstí podle "odvážnému štěstí přeje". Ale věřím, že to byly dopředu děsný nervy.
Hana Šimková
Měla jsem dojem, že jsem tam s vámi a docela mě to bavilo. Jinak jsem ale nikdy bohužel v lázních nebyla a v této době už nebudu.
Hana Práglová
Napsala Hela,nebudu psát já.Tak zněla naše "dohoda". :) Příprava byla krutá,týden před odjezdem ještě horší.Neustálé emaily a telefonáty mě přiváděly k zbláznění...Nakonec jsme odjeli,protože zrušení pobytu 55 lidí se 100% stornem bylo jaksi nereálné.Když jsme pak na OD četli vaše reakce,nebylo nám nikomu příjemně. Ale vše pominulo,bylo nám fajn,všichni byli spokojeni,nikdo neochořel ani nenakazil nikoho jiného a už se těšíme na lepší časy,abychom mohli plánovat další zajímavé akce.
Daniela Řeřichová
Mám ráda takové deníky a určitě vám všem bylo pospolu hezky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Helenko musel to být skvělý pobyt. Byla jsi v partě lidiček a to je vždy příjemné. Já bohužel ve Fr.Lázních nikoho neznala, byla jsem tam sama a pokud jsem mluvila česky ani nikdo nereagoval. V t doby kdy jsem tam byla byly lázně plné německých pacientů. Ráda s Hankou P. jezdím, vozí prima Moraváky a Moravanky a má báječný program.
Zuzana Pivcová
Helenko, pojala jsi to hezky a myslím, že je z vyprávění i celkem jasné, že vás nebylo třeba nějak podezřívat, že jste svým "výletem" šířili nákazu. Ráda jsem na fotkách objevila i někoho dalšího známého, tedy hlavně Květinku!
Růžena Kuželková
Tak jsem se prošla po Slatinicích virtuálně,moc díky,zase jsem poznala kus naši vlasti.
Anna Potůčková
Heli v některých pasážích jsem se docela hezky vychechtala. Nemám ráda dlouhé články, ale tvůj je tak napínavý, tak veselý, že jsem jej četla pomalu s jedním nadechnutím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%