Ilustrační foto: pixabay.com
Moje závislosti
4. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
4.11.2020 16:13
Děkuji všem za milé a povzbudivé komentáře a jsem moc ráda, že nejsem sama, komu by íčko chybělo.♥
Dana Puchalská
4.11.2020 16:08
Danielo, moc hezký článek Zase mně někdo "předběhl".... :-) :-) :-) plně souhlasím s Janou Š.
Marie Měchurová
4.11.2020 13:13
Nejste sama, závislost na íčku se rozmáhá. Už chvilku s ní bojuji, ale nedaří se se jí zbavit. Prý ale tato závislost není zdraví škodlivá a ty ostatní Vaše závislosti taky.
Vladislava Dejmková
4.11.2020 11:12
Je dobré si to uvědomit, ale jsou to takové pozitivní závislosti. Mám to podobné, ale mám těch závislostí ještě trochu víc. Třeba si každý den vyluštím minimálně jedno sudoku (hraji ligu), udělám si cvičení z angličtiny (aplikace Landigo) atd. Úplně novou závislostí se pro mě nedávno stalo malování a roznášení kamínků. Dlouho jsem se bránila, ale podlehla jsem. Skoro každý den si jeden namaluji a když mám chuť se s ním rozloučit, vyberu mu nějaké hezké místečko tady ve městě a uložím ho tam. S představou, že ho někdo najde a bude mít z něj radost...
Zuzana Pivcová
4.11.2020 10:33
Vím, že se říkalo, že alkoholici se po "vyléčení" upnou třeba na mléko, které se stane jejich náhradní drogou. Protože největší závislost je v psychice. Vaše závislosti jsou roztomilé a hlavně (asi?) neškodné. I když ten náš portál, nevím, nevím.....:-D
Věra Ježková
4.11.2020 10:09
Danielo, máš moc hezké a sympatické závislosti. Na odvykačku nechoď, byla by to škoda. Květák mám taky ráda. :-)
Růžena Kuželková
4.11.2020 10:05
Paní Danielo,vykašlete se na "odvykačku a nadále nás bavte Vašimi příspěvky a obrázky :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA