Foto: autorka
Britská krátkosrstá kočka
4. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
4.11.2020 16:04
Jarmilo, děkuju. Už několikrát jsem četla nejen o Britušce, ale taky o Piškotovi. Ale až dnes je vidím na vlastní oči. Jsou to opravdu krásné kočky.
Jaroslav Kolín
4.11.2020 12:57
Tak přesně takovou kočku bych chtěl mít, ale manželka se bohužel koček bojí. Když se jdu podívat na nějakou kočičí výstavu, mám zakázáno přinést nějakého chlupáče domů. :-(
Anna Potůčková
4.11.2020 11:02
Všeobecně mám ráda zvířata a tento článek mně udělal radost. Krásná kočička je na fotce!
Věra Ježková
4.11.2020 10:04
Moc milý článek a kočičáci. :-) Můj přítel a jeho dcera s manželem teď teskní po polodivokém koťátku, které si ochočili na venkově. Nejspíš něco špatného snědlo, nezachránili ho ani veterináři. Znala jsem ho taky. Byla to Tygřinka.
Irena Mertová
4.11.2020 09:43
Nádherná kočka! Já mám kočičáka normálně chlupatého, ale chlupy mu hřebínkem vyčesávám každý den- protože on to vyžaduje. Skáče v koupelně na "česací" stolek a úpěnlivě mňouká, dokud ho neučešu... má to rád.
Zuzana Pivcová
4.11.2020 08:38
Jarmilko, svým článkem jsi mi udělala velkou radost. Ano, britské modré kočky se v Evropě hodně dlouho i v chovu míchaly s tzv. kartouzskými, které byly domovem ve Francii. Dnešní kartouzáčci ale mají trochu jinou lebku a čenich (říká se typ Puma), zatímco briťáci jsou baculatější (typ Teddy - plyšový medvídek). Sestra měla postupně 2 kocoury, ten první byl právě trochu namíchaný. Jeden se dožil 14, 5 a druhý 20 let. Musím ale říct, že se mi moc líbí i Piškotek. Když jsou kočky dvě a rozumějí si, je to fajn. Nedám na kočky dopustit.
Marie Měchurová
4.11.2020 08:16
Jarmilo, článkem jste mě moc potěšila - kočky miluju, i ty cizí. Mám teď tři kocoury Mikeše, Šmudlu a Kryšpína. Možná by se některý z nich Vašim kočičkám líbil, jsou ale jenom taková pouliční směs.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA