Ilustrační foto: pixabay.com
Adventní ohlédnutí
1. 12. 2020Nastal čas, kdy jsem otočila jedenáctý list kalendáře a vykoukla na mě „12“, která oznamuje, že poslední měsíc roku prosinec se přehoupne přes Mikuláše, vánoce až k Silvestru, a svým posledním dnem pak uzavře rok 2020.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
1.12.2020 20:52
Hani, děkuju. Je to opravdu milé a pozitivní zamyšlení. Jsem ráda, že jsem mezi těmi, kteří tam jsou uvedeni. A mám z toho - proč si to nepřiznat radost.
Zuzana Pivcová
1.12.2020 14:38
Děkuji, Hanko. Věřím, že to řadu lidí opravdu potěšilo, včetně mě, a to nezávisle na tom, že jsem tam někde uviděla i ZP.
Vladislava Dejmková
1.12.2020 11:35
Řadu věcí vnímám stejně, ale samozřejmě řadu i jinak. Ale většinou pozitivně. Je dobře, že jste to tak hezky a kompletně rozebrala. Třeba někde padne semínko na úrodnou půdu. Děkuji.
Věra Ježková
1.12.2020 09:37
Milá přítelkyně Hano, zamyšlení jsi pojala vskutku důkladně. Jsem ráda, že jsem se ocitla mezi jmenovanými. Vnímám tě jako spřízněnou kolínskou duši, laskavou paní, která moc hezky píše. Přeji ti krásné Vánoce a příští rok lepší než ten letošní. :-)
Daniela Řeřichová
1.12.2020 09:12
Paní Hano, moc hezká bilance, i já jsem ráda, že jsem v loňském roce poznala tento báječný web a našla zde mnoho spřízněných duší. Přeji krásný adventní čas!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA