Ilustrační foto: pixabay.com
Adventní ohlédnutí
1. 12. 2020Nastal čas, kdy jsem otočila jedenáctý list kalendáře a vykoukla na mě „12“, která oznamuje, že poslední měsíc roku prosinec se přehoupne přes Mikuláše, vánoce až k Silvestru, a svým posledním dnem pak uzavře rok 2020.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
4.12.2020 15:02
Vidím, že jsem sice přečetla a napsala komentář, ale neodklikla, jak se mi dost často stává. Tak znovu. Musím se přiznat, že se moc často neohlížím zpět, nicméně vaše ohlédnutí se v lecčem podobá tomu, co si i já někdy myslím. Tento portál pokládám za zcela výjimečný, protože poskytuje prostor všem, kteří se jakkoliv chtějí podílet na jeho existenci, ať už tím, že tu realizují svou zájmovou činnost, chatují mezi sebou, a setkávají se, nebo jen čtou a prohlížejí. Jsem za to vděčná všem. Potěšilo mě, že se vám líbí moje rýmovačky, jen upřesňuji, že nespojuji své verše s příhodnými fotkami, ale tentokrát se snažím k fotkám z Kalendáře 2020 napsat příhodné verše. A protože do konce roku už zbývá jen jeden list, do toho příštího vám už teď přeji hlavně zdraví a pohodu. :-)
Hana Šimková
3.12.2020 23:40
Tak já už to ukončím, možná Vám začínám rozumět. Věk přináší různé zdravotní problémy a to nikomu nepřeji. Tak tedy ať ten poslední den přijde co nejpozději.
Hana Nováková
3.12.2020 22:56
Pani Šimková,
nedala jste mi jinou možnost, ale je slušnost odpovědět na Váš komentář. V odpovědí jsem to vzala,jak to citím já, tedy obšírně, což Vám v tomto i jiných případech asi nevyhovuje. To je mi líto, ale je to můj styl, který přijmete nebo ne.Je opravdu jen na Vás, zda mě budete či ne číst. Nikoho nenutím ani bych nenutila. Ctím svobodná rozhodnutí a ani mě nenapadlo, že byste proti mně něco měla. Bohužel se mých fotek nedočkáte, to Vás zklamu, ale pokud se mohu zhodnotit, tak jsem úplně normální a citlivá ženská, jsem srdcař a srdcem i píšu. Užívám si důchodu a jsem někdy ráda, že funguju s mým onemocněním. Každý den co prožiju, tak za něj jsem vděčná. Vám děkuji za závěrečné přání i já Vám přeji, aby se Vám v žití obloukem vyhnulo vše zlé a do svého posledního dne jste ti mohla života užít ve zdraví a pohodě.
Hana Šimková
3.12.2020 22:35
Milá paní Nováková, chtěla jste přece , aby se lidé vyjádřili. Vy jste se vyjádřila zase velmi obšírně, jak je Vaším zvykem. Nemám proti Vám naprosto nic a já , když nebudu chtít , tak Vás číst nemusím. No ráda bych viděla jak vypadáte, protože to o člověku dost prozradí. No nic, tak buďte dále anonymní. Přeji Vám vše nejlepší.
Hana Nováková
3.12.2020 21:46
Vážená pani Šimková, ctím všechny komentáře, a proto reaguji.
Adventní ohlédnutí je článek, který je mým vyjádřením se k portálu íčka.
Pokud se jedná o můj a Váš profil – nevím jaký je rozdíl mezi mým a Vaším co se dotýká osobních informací, snad jen, Váš je ozvláštněn Vaší fotografií. To, zda je současná či ne nezkoumám, prostě se jí prezentujete.Jen mé postřehy mě vedou k srovnávání.Jinak řídím se toho, že pokud na něco poukazuji, měla bych mít vše tak, jak má být.
V mém Adventním ohlédnutí jsem chtěla poukázat na to, že by bylo dobré osobní informace sjednotit. Za svoji fotku se nestydím, vypadám jak vypadám, důležité je, že žiju. Plastika ze zdravotních důvodů nikomu nepřidá, ale každý to máme trochu jinak pokud jde o prezentaci. Pokud se ráda prezentujete fotkou na veřejnosti je to jen Vaše rozhodnutí. Já k tomu mám svůj postoj a nic na něm nehodlám měnit. Nikoho slovně nenapadám, neurážím a nemusím se skrývat, ale důvody jsou v mém případě jak shora uvedeno.Nicméně, každý má v části profilu, kde je foto uvedeno to, co má za to, že ho bude prezentovat.Pořád lepší, než uvést jen jméno a příjmení a jinak nic.
Já osobně bych si vůbec nedovolila hodnotit, jaký přínos mám pro portál. To je otázka, kterou jste měla adresovat těm, kteří jsou majiteli a provozovateli portálu. Píšu články o běžném životě,v blogu mám i povídky z mé knížky. Podle ohlasů čtenářů na moji tvorbu si nemyslím, že bych pro portál byla zbytečná. Ale na druhé straně, určitě i bez mých článků by se web obešel.Každý je nahraditelný. A položila jste si někdy otázku Vy, čím jste pro portál přínosná? Já si myslím, že i když by můj článek potěšil jen jednoho čtenáře, nebyla tak má práce marná. Je nás řada, kteří píší, fotí a já jsem ráda, že si postřehy, krátké příhody, nádherné fotky mohu denně číst a prohlížet, aniž bych se zatěžovala otázkou, zda jsou autoři či fotografové pro portál přínosní.Za mě, kdo přispěje do portálu slovem či fotografií tomu je třeba poděkovat. Jsou tu mezi námi, obohacují nás literárně, fotograficky a zdarma, což zvláště v dnešní době je zcela nevídané a navíc, mnohdy se můžeme virtuálně přenést někam, kam se třaba nikdy nepodíváme.
Tak že za sebe, všem těm, které jsem zmínila, velký dík a jsem ráda, že moje maličkost může být, mezi vámi a to i bez absence mojí fotky na profilu a bez úvah, zda jsem, či ne pro web přínosná či naopak, což nechám na jiných.
Vám závěrem děkuji za komentář.
Jan Zelenka
3.12.2020 20:09
Paní Nováková, moc pěkné zamyšlení a íčková bilance. Máte pravdu v tom, že lidé zde málo diskutují. Článků je dost, ale diskusí u nich poskrovnu. Přitom, každý autor na diskusi čeká. Pro autora je to určitá reflexe. Íčko má natolik široký záběr, aby se v něm uplatnili všichni, kteří chtějí něco sdělit, nebo komunikovat. Díky za zmínku o mně a o našem dopisování s Věrkou. Pro nás je to příjemná zábava a jsme rádi, pokud to někoho osloví. Já píši celý život a tak mám pořád, co vkládat. Ale nerad bych četností svých článků obtěžoval. Byl jsem na několika sociálních sítích, kde byla sice hojnější literární diskuse, ale íčko dává více možností k realizaci.
Hana Šimková
3.12.2020 16:15
Kdepak máte na profilu uživatel vy váš věk, záliby bydliště a fotografii ?Výmluva ,že nejste fotogenická .? A ujišťuji, že já tam mám fotku současnou a za to jak vypadám se nestydím. Nikdo už mladý nejsme. Vaše kritika , no fajn, ale zapomněla jste se zmínit o svém přínosu na portálu. Tak hezký další rok a trochu zamyšlení.
Soňa Prachfeldová
3.12.2020 00:52
Ráda jsem si přečetla Vaše shrnutí dojmů a prožitků. Ano dobré postřehy a úvahy. Každý z nás je originální a svůj a tak se také prezentuje. I60 nás obohacuje, vlastně tedy to jsme my a je to jedinečný portál. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA