Úvodní foto: https://pixabay.com/
Svět je malý
9. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
11.11.2020 22:27
Tato náhoda byla z toho šťastného soudku. Doplnila jsi ji vzpomínkou zarámovanou do hezké básně. To se mi líbí.
Zdenka Soukupová
10.11.2020 13:33
Příběh na toto téma mám na svém profilu: Kamarád z dětství. Život zkrátka někdy přinese zajímavá překvapení.
Věra Ježková
10.11.2020 13:32
Na poznávacím zájezdu v Itálii, kde jsem byla s maminkou, byl starší manželský pár bydlící u nás za rohem. Ještě dlouho jsme se pak při setkání zdravili a povídali si.
Jan Zelenka
10.11.2020 11:07
Náhody jsou někdy až neuvěřitelné. Moje žena kdysi hodně dávno pracovala s panem Frantou V., který organizoval vynikající dětské akční tábory a žena mu tam dělala účetní. Taky jsem na tom táboře jednou byl dva dny a dětem jsem zpíval. Pak jsme Frantu ztratili z očí na dvacet let. Při našem výletu do Jordánska z malé mariny na sinajské Tabě jsem najednou viděli, že z autobusu vylézá známá tvář. Dědu málem klepla pepka, když se mu žena pověsila na krk. Byl to skutečně Franta. A bylo to úžasné shledání.
Věra Ježková
10.11.2020 08:34
Děkuji vám. :-) Mazat adresy mě naučil právě Jenda. Nenapadlo mě, že básničku někdy zveřejním. V tomto kontextu působí jistě líp než samostatně. Zuzko, taky úžasná náhoda.
Soňa Prachfeldová
10.11.2020 07:33
Říká se, že nic není náhoda. Adresy též mažu, ale na mobilu to asi nejde.
Jan Zelenka
9.11.2020 20:20
Aleno, bohužel drtivá většina mailů koluje s hromadou adres. Šmejdi mají pré. Já mažu adresy už léta. A neznámé maily dávám do spamu a mažu. Asi jako všichni. A vidíš, jako naschvál tohle opomenutí bylo pozitivní. Ale mazat budu dál.
Martina Růžičková
9.11.2020 20:16
Neuvěřitelná náhoda! Ale i takové se dějí. Básnička pro mořeplavce se mi moc líbí :-).
Alena Tollarová
9.11.2020 20:02
Svět je malý a o náhody tu není nouze. Tahle náhoda byla příjemná. Jinak ale když dostanu e-mail s řetězem cizích adres a vím, že i moje putuje bůh ví kam, tak docela zuřím. Vymazávat adresy je prostě základ, někdy se nestačíme divit, kam se naše adresa dostane. Omlouvám se, ale tak to je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA