Jak jsem slyšela
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak jsem slyšela

11. 11. 2020

Tak jsem musel zavřít svůj krásný, malý hotýlek. Corona mě z něj vyhnala, a to docela tvrdě a nesmlouvavě. Byl jsem závislý hlavně na zahraniční klientele a to tedy opravdu skončilo. Lidi se sdružovat nesmí, natož kamarádit s cizincema. Ještě, že jsem si naspořil nějaké peníze na horší časy.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Jsem ráda lidičky, že vás to trochu pobavilo. Není už toho moc k smíchu.
Marie Ženatová
Milá Haničko, pěkně děkuji. Dnes jsem se teprve od rána poprve trochu víc zasmála *
Rostislav Mraček
Vtipné. Pobavilo.
Anna Potůčková
Moc hezký příběh! Díky za něj.
Eliška Murasová
Láska v čase korony může být i tajemná.... Pěkný příběh.
Irena Mertová
Něco podobného se stalo známé ještě před koronou - oslovil ji mladší muž, který s ní jezdil autobusem, začali chodit na procházky a do kavárny - pořád se nemohla odhodlat mu říci, že už je jí 67 let - vypadala výborně. Když mu přiznala věk, pán rychle odpadnul.
Jan Zelenka
Hezký příběh.
Marie Seitlová
Moc pěkná povídka. Mohu potvrdit, že rouška opravdu zkresluje. Jsem v lázních, čekala jsem na proceduru. Otevřely se dveře a mladý fyzioterapeut volal mé jméno. Šla jsem a on se ptá ročník 51, "ano" jsem odpověděla. Koukal na mě a pak řekl " klamete tělem". Tak jsem mu poděkovala.
Zdenka Soukupová
Hanko, jako vždycky, milé a veselé. Škoda, že nemůžeme vidět, jak se asi ten pán tvářil..... ☺
Marie Doušová
Povídka mě pobavila ....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%