Polévky jsou grunt
FOTO: autorka

Polévky jsou grunt

13. 11. 2020

Kdo nemá rád polévky, tak tento článek asi číst nebude. Já mám polévky ráda, můj muž polévky přímo miluje. Stejně jako moji dnes už dospělí synové. A tak je poctivě vařím celý život.

Můj příběh recepty
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Zaujala mě polévka cizrnová s rajčaty. Vyzkouším, díky. Polévky máme také rádi.
Soňa Prachfeldová
Dříve jsem polévky nemusela, ale na stará kolena je ráda vařím a tyčový mixér je také mým věrným společníkem. Přidám do nich i čili papričku, pár kuliček černého pepře a taková dobře udělaná kulajda mňam.
Antonín Nebuželský
Polévku musím mít, jinak to není ono". Slepičí, hovězí, bramboračku, čočkovou, ale hrachovku mám nejraději.Jojo :-)
Jan Zelenka
Tato záliba je mi velice sympatická. Vařím už více, než 50 let a bez polévky si nedokážu představit život. Vaše recepty jsou velice inspirativní. Použiji.
Zdenka Jírová
Máte mé sympatie, bez polévky není oběd dokonalý. I když jsem již starší ročník, vařím si sama a to včetně polévek. Znám mnoho nejrůznějších variant také experimentuji podle svých momentálních zásob. Polévky mě naučil jíst tatínek, bez polévky by ani nesedl ke stolu. Také ji vařím na 2 dny.
Jaroslav Kolín
Lákavé, můj postoj k polévkám je vekrze kladný. Leč moje babička říkala: Polévka je grunt, maso je špunt. :-)
Margita Melegova
Kdysi pred lety jsem nestihla uvarit polevku, presla jsem hned k ohrivanemu hlavnimu chodu a zbytek rodiny to okomentoval slovy ...dnes dieta. Varim ji na dva dny, ale nektere i na tri, moje druhe ja tvrdi ...cim je starsi tim vic chutna. Pekne recepty, varim obdobne, vylepsuji ruznymi prisadami.
Dana Divišová
Vařím polévku obden. Pro manžela oběd bez polévky není oběd. Já si polévku vybírám. Nejraději mám gulášovku, knedlíčkový kaldoun, dršťkovou. Vaši zelňačku bych si dala.
Eva Mužíková
Vypadají lákavě, u mne vede zelnačka. Dobrý nápad Vlasti.
Věra Ježková
Polévková nejsem, ale tyhle bych si dala; kromě kapustičkové.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%