Výlet k jezeru MOST
FOTO: autorka

Výlet k jezeru MOST

13. 11. 2020

V polovině září proběhla sdělovacími prostředky zpráva o otevření jezera Most pro veřejnost. Jezero Most? Vodou z řeky Ohře, přiváděnou z Nechranické přehrady, se napouštělo dlouhých dvanáct let. Postupně se vodou naplnila obrovská jáma původně uhelného lomu Ležáky.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Vracím se k tomuto článku po čase a děkuji za vaše komentáře. Byla jsem se tam podívat teď v zimě, zajímalo mě, jestli jezero je zamzlé. Není a je zimní oázou nejen pro Mostečany, ale i pro stovky nebo možná spíš tisíce vodních ptáků. Racků, kormoránů, divokých hus i dalších. Rackové byli po vodní ploše rozhozeni jak bílé tečky a bylo jich nesmírné množství.
Eva Braunová
Jezero je moc krásné,ale zatím takové nehotové,chybí mě tam stromy,vodní ptáci.Objela jsem ho na kole.
Irena Mertová
Zajímavý článek a krásné fotky :-)
Eliška Murasová
Zajímavý článek, aspoň vím a vidím, když už se asi do těch míst nedostanu. Dobré fotky, obzvlášť ty mlžné. Musím konstatovat, že jsi zdatná a odvážná turistka!
Jindra Hubačová
Prima článek a krásné fotky.Na jaře určitě navštívíme.Dekuji.
Hana Rypáčková
Moc ráda jsem se tam s tebou podívala.
Soňa Prachfeldová
To se budou Mostecané mít. Byla jsem tam několikrát, až vše bude upravené , určitě to bude oáza radosti a sportování.
Anna Čípová
Jako vždy bezva článek i fotky. Díky za přiblížení zajímavého jezera, kam se těžko kdy dostanu.
Jitka Mošovská
To tedy je pro mne novina. Mám v Mostě příbuzné a jako mladičká jsem tam strávila víkend. Tenkrát mi ukazovali haldy uhlí, měli dost znečištěné ovzduší a proto jezdili do jižních Čech do lázní. Tak ať se jim daří lépe.
Jaroslava Handlová
Dobře, že jsi i v mlze našla cestu k jezeru. Za odvahu jsi byla odměněna velkou dávkou jezerní poezie. Díky, že ji můžeme sdílet s Tebou prostřednictvím pěkných fotek a taky díky za tip na výlet v příštím roce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%