Ilustrační foto: pixabay.com
Nejsi žádný vedoucí, jsi starý a rozbitý děda!
14. 11. 2020Včera dovršil můj vnuk krásných 16 let. Užili jsme si hezkou oslavu a mně tak nějak při pohledu na mladého skoro muže došlo, jak ten čas rychle letí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Ederová
19.11.2020 14:09
Pane Rostislave, děkuju za Váš názor v diskuzi. Jsem ráda, že se připojil už druhý muž, paráda!! Hezký den.
Rostislav Mraček
19.11.2020 07:50
Toto pěkné vyprávění si uložte k fotografiím či mezi dokumenty, které chcete zanechat potomkům. Po letech budou s láskou vzpomínat.
Hana Ederová
16.11.2020 10:48
Paní Soňo, naprosto s Váma souhlasím, ty děti jsou dneska úplně jinde. Je to jiná generace a jejich vývoj jde velmi dopředu. Taky si někdy říkám, jestli je to úplně dobře. My jsme si uměli užívat toho adekvátního věku v dětství, mi dneska přijde, že ty děti jsou jaksi předčasně vyspělé. Vždycky to má asi dvě strany mince.
Děkuju všem diskutujícím za názory, je to příjemné!
Soňa Prachfeldová
16.11.2020 09:15
Ani se nechce věřit, kolik rozumu mají v sobě malí vnuci. Nás tříletý , občas nerozumím, co básník říká, ale už mu to pálí a moc rád se do všeho zapojuje. Někdy až moc.
Lenka Kočandrlová
15.11.2020 18:01
Sama jsem neměla žádné prarodiče (zemřeli do mých 3.let),a dosud (v 65) nemám žádná vnoučata.Tak nevím,co bych já udělala,kdyby....
Irena Mertová
15.11.2020 12:00
Vnoučata mám moc ráda. Když jsem ale unavená, řeknu dceři slušně, že až zítra.... Potom se na vnučky těším a jsme v pohodě všichni.
Helenka Vambleki
15.11.2020 10:26
Krásný příběh! Já mám to štěstí, že naše vnoučata taky mají skvělého dědu, co skvělého...nejskvělejšího!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA