Nejsi žádný vedoucí, jsi starý a rozbitý děda!
Ilustrační foto: pixabay.com

Nejsi žádný vedoucí, jsi starý a rozbitý děda!

14. 11. 2020

Včera dovršil můj vnuk krásných 16 let. Užili jsme si hezkou oslavu a mně tak nějak při pohledu na mladého skoro muže došlo, jak ten čas rychle letí.

Můj příběh
Autor: Hana Ederová
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Ederová
Pane Rostislave, děkuju za Váš názor v diskuzi. Jsem ráda, že se připojil už druhý muž, paráda!! Hezký den.
Rostislav Mraček
Toto pěkné vyprávění si uložte k fotografiím či mezi dokumenty, které chcete zanechat potomkům. Po letech budou s láskou vzpomínat.
Hana Ederová
Paní Soňo, naprosto s Váma souhlasím, ty děti jsou dneska úplně jinde. Je to jiná generace a jejich vývoj jde velmi dopředu. Taky si někdy říkám, jestli je to úplně dobře. My jsme si uměli užívat toho adekvátního věku v dětství, mi dneska přijde, že ty děti jsou jaksi předčasně vyspělé. Vždycky to má asi dvě strany mince. Děkuju všem diskutujícím za názory, je to příjemné!
Soňa Prachfeldová
Ani se nechce věřit, kolik rozumu mají v sobě malí vnuci. Nás tříletý , občas nerozumím, co básník říká, ale už mu to pálí a moc rád se do všeho zapojuje. Někdy až moc.
Martina Růžičková
Hezké vyprávění :-).
Lenka Kočandrlová
Sama jsem neměla žádné prarodiče (zemřeli do mých 3.let),a dosud (v 65) nemám žádná vnoučata.Tak nevím,co bych já udělala,kdyby....
Irena Mertová
Vnoučata mám moc ráda. Když jsem ale unavená, řeknu dceři slušně, že až zítra.... Potom se na vnučky těším a jsme v pohodě všichni.
Hana Ederová
Díky všem za příspěvky, mějte se hezky
Helenka Vambleki
Krásný příběh! Já mám to štěstí, že naše vnoučata taky mají skvělého dědu, co skvělého...nejskvělejšího!!!
Marie Ženatová
Díky moc za hezké vyprávění *

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%