Úvodní foto: archiv autorky
Chvála chůze
15. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
18.11.2020 19:37
Paní Věro ten telefon je koníček, ale docela návyková záležitost. A s těmi kroky jsem to přehnal je to za dva roky. :-)
Jan Zelenka
18.11.2020 10:52
Chodím pochopitelně bez hůlek, protože nyní chodím velmi málo. Ale v Alpách jsme s kamarádem hůlky museli mít při slézání prudkých svahů. Tam je měli i ti mladí. Terény jsou tam těžké.
Antonín Nebuželský
18.11.2020 06:15
Chodím denně, mám na to čas, tak trochu dopoledne, aby mi chutnalo, manželka nechodí, maká, což je problém, ale zase na druhou stranu... :-) Nechutná ji tolik, co mně, takže mě, sobci, zbyde víc. A odpoledne chodím ještě tak dvě hodiny s kamarádem, který je o něco starší, je mu osmdesát, který mě honí, a ještě mi poví, co bylo v televizi, co koupil dopoledne ve slevách, většinou mi vnutí nějaké noviny, které tam sebral. Abych nezapomněl, manželka si vyjde s kamarádkou, nebo jde s dcerou na zahradu, což já zrovna nemusím. No a po páté se sejdeme u soutěží, az kvíz, nebo Háma, možná znáte. A najednou je večer.
Jo, a přemýšlel jsem o těch hůlkách, že díky za postřehy, zatím ještě počkám, po rovině se bez nich obejdou. Jo, napadlo mě, v mapách, cz používám "stopaře", telefon má krokoměr, a považte, za loňský rok tam mám asi sedmapůl milionů kroků. Co? :-)
Eva Braunová
17.11.2020 20:41
Také moc ráda chodím a bez hůlek ani krok.Tělo se mě narovná a srovná se i dech.V chytrém mobilu je aplikace krokoměru.
Marie Doušová
17.11.2020 10:57
Také ráda chodím do přírody a to hlavně díky fence ,která mě vždy doprovází. Potkávám hodně lidí uštvaných s holema ,jak se ani nerozhlídnou po okolí,ale honí se za výkony a kilometry. Ne, k tomu hole nepotřebuji,asi by mi překážely. Raději krásná a pomalá procházka,která mě uklidní a okolí mě v táhne do své krásné krajiny.
Blanka Macháčková
17.11.2020 07:59
Věro, ať ti to pořád době chodí a také tak sluší jako na fotografii. Je z ní vidět, že ti tento pohyb dělá radost. Já sice občas chodím, ale nerada. Mám ráda courání po lese a to opravu není ta pravá chůze.
Jindra Hubačová
16.11.2020 18:20
Ano, ano, chůze je nejpřirozenější pohyb, také ráda chodím a je mi fuk , kolik nachodím. Mám chytré hodinky i chytrý telefon, ale netrápí mě, když nachodím méně , než si určím . Hlavně ať slouží zdraví, Věru, děkuji za článek a fotky, měj se fajn !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA