www.pixabay.com
Hmyzí skrývačky - nenápadný trénink mozku
17. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
17.11.2020 11:40
Tak to bylo hodně lehké - ani snad ne 5ti minutová práce pro můj mozek! Mám úplně všechno! Jaroslav Kolín myslím že mám ( věta o 4 slovech - první má 5 písmen, druhé má 6 písmen, třetí má 4 písmena, čtvrté má 3 písmena )
Jaroslav Kolín
17.11.2020 10:26
Pěkné, hádanky mě vždy potěší a nikdy jich není dost. Pokud se vám zdály předložené skrývačky lehké, pokusím se trochu vás zaměstnat skrývačkou tvořenou podle současných pravidel, které jsme si jako hádankáři stanovili. Podle nich lze jádro ve skrývačce získat z náznaku i zpětným čtením a lze dokonce ignorovat všechny háčky, přičemž do jádra musí přejít aspoň jedno písmeno ze všech slov. Cení se, je-li náznak spojen s jádrem. Příklad: Malá baronesa|se Nora bála. A teď zkuste vyřešit tuhle skrývačku (na čárky se nehraje). POPÍŠI DIVÁKOVI DĚNÍ V SMRČÍ: ...
František Matoušek
17.11.2020 09:34
Prima!!! Za minutku jsem byl hotov. Mám rád takovéto skrývačky. Díky.
Zuzana Pivcová
17.11.2020 09:05
9. 02 jsem začala a 9, 03 skončila, tak to mám dnes nějaký neobvykle dobrý den. Pěkné, díky!!
Jana Šenbergerová
17.11.2020 09:00
Pěkné! Povedlo se mi to za 3 minuty. Nejvíc mi dala zabrat osmička. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA