Foto: autorka
Jak jsme zabloudili v našem lese
18. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
18.11.2020 13:06
Pěkné dobrodrůžo...taky vím, co je to zabloudit - navíc na běžkách v zasněženém lese, soumrak na spadnutí - a pak ta radost, když se objeví ta správná cesta domů!
Jana Šenbergerová
18.11.2020 09:55
Bloudila jsem nejedním lesem, ale ve všech se mi líbilo. Do těch našich okolních chodím teď málo, protože se mi nelíbí, i když se v nich zabloudit nedá, jak jsou průhledné. Pěknou procházku jste si užili.
Věra Ježková
18.11.2020 09:35
Maruško, moje kamarádka říkala: "Znám prima zkratku. Je sice delší, zato je tam horší cesta." Hezké fotky.
Daniela Řeřichová
18.11.2020 09:21
Moc hezký článek a fotografie. Na sv. Hostýn jsme jezdívali každoročně. A pojali to zároveň jako gastronomické turné a degustovali halušky. A neřidič k tomu slivovičku.☺
Zuzana Pivcová
18.11.2020 09:21
Sama v lese jsem zabloudila jen jednou před lety a nebylo to úplně příjemné. Vy jste to ale svorně zvládli výborně a ještě z toho jsou pěkné fotky.
Dana Puchalská
18.11.2020 09:14
Marie, moc pěkný článek. Děkuju za něj. A jak jsem si prohlížela fotky, tak jsem si říkala... "U Marie v okolí je krásně..." Lesy mám moc ráda. A moc se mi líbila ta
předválečná chata.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA