Tak ještě jednou z mého života
Ilustrační foto: pixabay.com

Tak ještě jednou z mého života

17. 11. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(4.6 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Hani, z článku jsem na rozpacích. Ještě nedávno jsi psala, jak je stáří veselé, jaká je to legrace, když zakopneš o bačkoru nebo se na sebe podíváš v zrcadle, a teď tohle? Roušky mi vadí, hlavně kvůli brýlím, které se potí, ať dělám, co dělám. Takže je stále snímám, otírám, chvíli jdu bez nic a pořád jak u blbejch na půdě. Ale jsem s tím smířena. Jediné, co mi skutečně vadí, je opuštěnost. Té jsem si "užila" na jaře víc než dost. Teď je to mnohem lepší. Myslím, že pokud jsou lidé věřící, mají víru v sobě a nemusí jim příliš vadit, že nemůžou do kostela. Na Boží tresty nevěřím. Vzhledem k tomu, kolik hrůzy a neštěstí se v dějinách lidstva už událo. My lidé se k lepšímu jistě nezměníme. Každý zůstane takový, jaký je. Jen někoho tato situace možná posílí. Přeji ti pokud možno hezké dny. :-)
Vladislava Dejmková
Já to také neberu tak tragicky. Roušku snáším dobře, ušila jsem si samé veselé a dobře padnoucí. Pravidelně venčím sebe, i když nemám pejska. Vždycky se dají najít místa, kde je minimum lidí. Na televizi se dívám jen občas, když si něco vyberu. Mám řadu koníčků, tak se jim věnuji a jsem ráda, že mám na ně čas.
Jan Zelenka
Já to tak tragicky neberu. Na venčení pejska, Hanko, není třeba mít roušku. Nasadím si ji pouze, když s některou pejskařkou mluvím. Pokud jdu sám jen s Britney, rouška je v kapse. Ne telku se nedívám, hlavně ne na zprávy. Pouze, když jdou v noci nějaké zajímavé historické dokumenty. Volný čas mne zabírá psaní a íčko. Ale íčko asi omezím, psaní je pro mne daleko potřebnější. A zajímavější. Nejsem íčkový fanatik. Pokud si někdo myslí, že nám vláda záměrně bere svobodu, ať se poradí s doktorem. Vládní opatření jsou sice chaotická, ale nějaký smysl mají. Vše špatné jednou skončí, to je realita života. Věřme, že se toho lepšího co nejdříve dočkáme.
Marie Faldynová
Jsem ráda, že dnes bylo u nás sluníčko a nebyla jsem sama, koho pěkné počasí vylákalo do lesa. Bude hůř, bude pršet a sněžit a mrznout, tak využívám každý pěkný den.
Marie 00000
Krásný článek - není smutný, je to popsaná realita. Televizi jsem si zakázala už na jaře.
Hana Šimková
Ačkoliv to tak možná vypadá, opravdu jsem nechtěla nikoho rozesmutnit svými pocity. Je to jenom konstatování prožitků mých a vám přeji všechno dobré a hlavně ten šťastný konec všeho.
Dana Puchalská
Ano Hani, chápu Tvoje pocity. Jsem ráda, že doma jsme dva - senioři. Brrrr, to je výraz. Ale je to tak, nic s tím nenadělám.. :-) Pejska mít doma nemůžeme, kočku taky ne, ale já rozená optimistka věřím, že zas bude líp. Ano, je to někdy hloupé, kam se hrabe ponorková nemoc. A taky se těším, až se zase budu moci v klidu sejít se známými. To bude shledání, mám pocit že si vše ani nestihneme povědět.
Marie Měchurová
Tak já to mám jednodušší - patřím do skupiny sangviniků a dokážu si najít radost i tam, kde není. Je ale pravda, že jsem se v nynější situaci stala línější - musím se do činností víc nutit. My důchodci trpíme víc samotou a osaměním. Máme ale své jisté. Nemusíme platit hypotéky, nemusíme pracovat z domova a při tom vyučovat děti v distanční výuce. Nemusíme se bát o práci. Mám hodně koníčků takže se mám čemu věnovat. Chybí mi ale přátelé, posezení v kavárně, nemůžu jít za kulturou, je mi smutno po výuce na U3V. Musíme všichni vydržet, určitě bude líp ....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%