Ilustrační foto: Libuše Hvězdová
Podzimní bilance
19. 11. 2020Je toho hodně, co nám letošní podzim přinesl. Samozřejmě především ochlazení, byť nikterak dramatické. A tak má i letošní paleta podzimních barev svůj půvab jak prosvícená paprsky slunce, tak zatížená kapkami deště nebo prokřehlá první nesmělou jinovatkou…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
2.2.2021 12:05
Milá Hanko velmi hezky napsané,povzbuzující.Bojuju ,i když ta situace na mě padá,nechci propadat beznaději.Je mi smutno,trvá to moc dlouho.Rozhodně se budu chtít přečíst Vaši knížku,jsem čtenářka a knihy jsou jedním z pomocníků v tom boji.A opět sem něco povzbuzujícího napište,pomáhá to k víře,že bude zase dobře.Díky.
Hana Švejnohová
23.11.2020 12:00
Milá Vando, děkuji a ještě jednou děkuji... Naprosto jste mě odhalila, protože z Koróny sluneční jsem se skutečně významně poučila!!! Ale na druhou stranu - nikdy předtím ani potom jsem nezaznamenala tolik diskusních příspěvků... :-) Tak hodně optimismu, pohody a hlavně zdraví i Vám a všem íčkařům!
VANDA Blaškovič
22.11.2020 11:22
Milá paní Hanko, již dlouho dobu se chystám Vám napsat. Musím se usmívat, jak zde opatrně našlapujete, abyste náhodou svým optimismem a pohodou u někoho nevzbudila nevoli, jako se stalo u Koróny sluneční. Být v pohodě i v době koronavirové nemá s etikou opravdu nic společného. Naopak, Vaše srovnané životní hodnoty a přístup k životu jsou inspirující. Vaši knihu si s chutí přečtu. Ano, je spousta lidí, kteří si nyní „dokonce“ i užívají za dodržování předepsaných předpisů s padnoucí rouškou na ústech. A to je dobře! Hodně zdraví všem! Vanda
Marie Faldynová
20.11.2020 09:00
Život přináší radosti i problémy a je na nás, jestli si v problémech všimneme i toho radostného. Radovat se z maličkostí - to za mne nikdo neudělá, i kdyby chtěl! Hodně životního elánu přeji Vám i mamince!
Rostislav Mraček
19.11.2020 21:57
Životní obyčejnost, ale tuze pěkně popsaná. Početl jsem si s chutí!
Dana Divišová
19.11.2020 20:38
Paní Hano, je to milé, hezké, zajímavé, trochu bolestné, možná někdy k zlosti, život si s námi občas pohraje. Přeji brzké uzdravení.
Dana Puchalská
19.11.2020 18:10
Hani, děkuju za milý článek. Škoda, že jsme nemohli díky kovidu na Vaši autogramiádu. Těšila jsem se. Ale není přeci všem dnům konec, ne? Přeju Vám už jenom hezké dny bez zlomenin.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA