Úvodní foto: autorka
Výlet na Kamýk
23. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
26.11.2020 08:43
Děkuji vám. Jsem moc ráda, že jsem České středohoří už zčásti poznala. Je skutečně krásné. Doufám, že na jaře naše výlety budou pokračovat.
Soňa Prachfeldová
26.11.2020 08:15
Bezva vyprávění i s fotkami, na Kamýku jsem ještě nebyla. Je opravdu krásně na mnoha místech Ústeckého kraje, jsem ráda Věrko, že se Ti u nás líbí.
Helena Přibilová
24.11.2020 18:40
Krajinu Českého středohoří jsme si s manželem velmi oblíbili, stala se cílem mnoha našich výletů. Obdivujeme nejen místní krásnou přírodu, skvělé výhledy, ale i zajímavé hradní zříceniny. Celá oblast je protkána značenými turistickými stezkami, mezi nimi jsou i takové, které vedou k těmto zříceninám. Nazývají se Zlatá, Žitenická a Žižkova stezka hradů. Kamýk jsme navštívili letos na jaře a nikdy nezapomeneme na to, jak celý svah pod hradem byl pokryt nádherným kobercem fialek.
Martina Růžičková
23.11.2020 21:08
Romantická zřícenina, krásné výhledy a ještě jezero navrch! Díky za článek i fotky z výletu :-).
Alena Tollarová
23.11.2020 20:22
Kamýk je dominantou kraje mezi kopci a Labem a je vidět ze všech stran, také od Dubického kostelíku. Ve vsi má pamětní světničku Bedřich Smetana, který tam strávil pár dní na svatební cestě s jeho druhou ženou. Skoro přesně před dvěma lety jsem přes něj šla z Plešivce ke třem křížům a dobrodružství popsala jako Plešivec, Kamýk a tři kříže, aneb proč má Plešivec pleš. Je to další krásné místo Českého středohoří.
Daniela Řeřichová
23.11.2020 20:14
Má osobní otázka reflektovala situaci, kdy jsem byla před týdnem omylem uzamčena na Dětském ostrově a museli mě vyprostit hasiči.☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA