Martin Doležel
8.10.2021 12:48
Já mám třeba vánoční osvětlení moc rád a myslím si, že když tak před vánočními svátky projíždíte městem nebo vesnicí, kde si na tom lidé zakládají, tak je to prostě podmanivé a krásné..nemusí to být osvětlení celého domu, ale bohatě postačí vánoční světýlka do oken:
https://www.nastrojan.cz/vanocni-led-osvetleni-do-okna
Alena Tollarová
19.12.2020 14:37
Blikající světla jsou příšerná, ale jinak se mi slavnostně vyzdobená okna líbí. Já dávám do obýváku takový ten elektrický svícen do špičky a do kuchyně věším za přísavky takovou záclonu z hvězdiček, které mají jen decentní světlo. Dříve jsem lepila na okna hvězdičky a les z přilnavé fólie. Letos jsem je připravila pro autistického vnoučka a měla jsem velkou radost, že je na okna nalepil, pěkně je rozprostřel po celé ploše a pak jsme si říkali - malá, velká ... okno sice trochu zapatlal, ale ty stopy po jeho ručičkách jsou vzácný dárek a nechám je tam :)
Lenka Kočandrlová
19.12.2020 14:23
Nemá se nic přehánět. Mně osobně se nelíbí ty oslavované domy a zahrady s miliónem světýlek a blikajících kýčů,do okna se toho až tolik nevejde,naštěstí.
Soňa Prachfeldová
8.12.2020 07:02
Ujela mi ruka, okna údobím jen závěsnou malou dekorací, chápu, kde jsou děti, okna hýří ozdobami.
Elena Valeriánová
3.12.2020 16:51
Oprava: ...se nám rosí...
Elena Valeriánová
3.12.2020 16:48
Paní Ženatová, máme třídílná okna a prostřední díl v obýváku se nám říši a zamrzá a je to krásné. To máte pravdu. Okna nezdobím, když máme štěstí na krmítku máme ptačí divadlo a ozdobené okno by nám bránilo ve výhledu.
Mell Nova
3.12.2020 16:26
Malým dětem se to líbí, za mě jen něco.Pokud jsou svátky se sněhem, je i to okno hezčí, rádi pozorujeme ptáčky, jak si dopřávají v krmítku.Před pár lety jsme měli dvě hezké folie, už dosloužily, nové jsem nekoupila, nikde se mi jiné nelíbily, tak okna nezdobím.Když má někdo lezoucího santu, je to hrůza, blikající světýlka, která nevypnou ani v noci,škodí lidem i zvířátkům.Řidičům to taky není moc příjemné.Pro mne jsou tyhle svátky než o přeplácaném zdobení spíš o klidu, lásce,radosti, vůni jehličí a cukroví.
Jana Šenbergerová
3.12.2020 13:33
Dnes je možné vidět častěji zamrzlá okna odstavených aut, nebo opuštěných domů. Mně se vánočně nazdobená okna líbí, takže zdobím. S přilnavými fóliemi je to snadné. Dobře drží a snadno se odstraňují. Dají se používat opakovaně. S dcerou chodíme cíleně na procházky "kolem oken", abychom si to užily. Lidé jsou velmi tvořiví. Blikání v bytě a do oken se mi také moc nelíbí. Bývá to spíše rušivé.
Martina Růžičková
3.12.2020 10:50
Souhlasím z paní Marií, že nejhezčí jsou okna ozdobená mrazem. Už dlouho jsem takové neviděla. Okna si poslední roky mírně zdobím vystřihovanými ozdobami, které navrhuje Markéta Vránová. Svítící okna se mi líbí, ale blikající mi vadí.
Jitka Hašková
3.12.2020 10:48
Vánoční, nebo jakoukoliv jinou výzdobu na okenní skla považuji za nesmyslnou. Nikdy jsem to nedělala. Ta práce s tím to pak čistit? Ten čas mohu věnovat něčemu užitečnějšímmu.
Načíst starší příspěvky