Ilustrační foto: ingimage.com
Kdo si hraje, nezlobí
28. 11. 2020Ačkoli to bytostně nesnáší, ba přímo zakazuje, abych o něm psala, tentokrát svůj slib poruším a dnešní fejeton věnuji právě jemu. Svému muži…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
2.12.2020 01:01
Aha, tak děkuji za odpověď, Pepo!!! To byly ještě krásné časy, kdy se daly takové akce zorganizovat. Taky už je to pár pátků... takových nejmíň deset let zpátky, možná víc.
Svatava Páleníková
1.12.2020 10:37
Představovala jsem si takové hezké stárnutí ve dvou, bohužel mi to nevyšlo. Ale vaše milé glosování si vždy moc ráda přečtu.
Josef Borecký
29.11.2020 12:49
Ano vážně Haničko, to bylo ve Vinohradské tržnici, kde jste moderovala taneční pro "pokročilé" to jsem se osmělil.
Zuzana Pivcová
29.11.2020 09:52
Hanko, já mužům "hračičkám" velmi fandím. Utčitě víc než sucharům. Napsala jsi o manželovi náhodou moc hezky.
Dana Puchalská
28.11.2020 18:05
Moc hezký článek a já Vám za něj děkuju. Ano, kdo nemá žádného koníčka, tak neví o co přichází. A při pouhém sledování televize z byt' pohodlného křesla definitivně "zblbne".
Jana Šenbergerová
28.11.2020 15:45
Šťastný každý manžel, kterého žena veřejně chválí za to, že si rád hraje. Proč ale nechválit, když z jeho činnosti mají radost a užitek i jiní. A je-li to chválení vzájemné, i když opožděné, jste určitě šťastný a spokojený pár. Ať vám to vydrží dlouhá léta.
Dana Divišová
28.11.2020 09:38
Hezky napsáno. Takhle má vypadat podzim společného života. A vaše dvě věty - Nemá cenu zabývat se něčím, co už nemůžeme vrátit ani ovlivnit. A štěstí je to, co máme a ne to, co chceme - bych podepsala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA