FOTO: autor
O jaru a miniskukních
29. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.12.2020 07:36
Každé roční období má svůj význam i půvab. Z každého si něco příjemného vyzobnu a užívám. Jaro je asi nejhezčí, příslib nového , příslib nadějí, štíhlá děvčata v mini. Také jsem je ráda nosila. Nohy slezly svižněji každý kopeček. Hlavně, že ještě dnes pořád můžeme vidět tu opakovanou krásu ve věčném koloběhu života. A ještě si pořád z něčeho uždibovat. No není to pořád hezké? Jako Tvé povídání Honzo.
Martina Růžičková
30.11.2020 19:53
Každý máme svá měřítka, podle kterých hodnotíme roční období :-).
Krásné podzimní fotky!
Jana Šenbergerová
29.11.2020 22:34
Tak to já patřím k těm, co se daly spočítat na prstech jedné ruky. Sukně vždycky decentně těsně nad koleny. Toho je mi trochu líto, protože jsem mívala docela hezké nohy. Dnes už nemám ani ty. :-) Přestože to má k nostalgii daleko, váš článek se mi líbí. Jeho pojetí i styl.
Zuzana Pivcová
29.11.2020 19:08
Úsměvné a hezké. Ráda jsem nosila minisukně. Ony totiž přišly v době, kdy se mi z původních hůlčiček udělaly docela hezké nohy. :-D :-D Tak jsem si to užila. Vše pominulo, ale nevadí, hlavně, že to sluší zase dalším.
Dana Puchalská
29.11.2020 18:43
Honzo,hezky jsem si početla. A řekni která z nás žen minisukni nenosila ? Ty bys lehce spočítal na prstech jedné ruky. Můj otec říkal, že je to štamprle.
Jan Zelenka
29.11.2020 18:20
Paní Šimková - Nostalgie, ta v nás žije, občas ale jak harpyje do duše se zarývá, slabá místa odkrývá.
Věra Ježková
29.11.2020 17:51
Jendo, moc pěkné zamyšlení. Jak víš, mám radši podzim než jaro. I můj podzim života je hezčí, než bylo jeho jaro. Minisukně jsem nosila ráda a pod tehdejším diktátem módy jsem se s nimi nerada loučila. Přeji ti ještě hezký a dlouhý podzim života. Krásné fotky.
Anna Potůčková
29.11.2020 15:03
Jo, bejvávalo......Také jsem chodila v minisukni, některé kvůli mamince jsem pak podkasala, nebot maminka je na nás nerada viděla a nedovolila, abychom si je nechaly šít, nebo kupovaly moc krátké. A tak až jsme nebyly mamince na dohled, tak se sukně podkasala. U které to nešlo, ta se téměř nenosila
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA