Athény. Ilustrační foto: pixabay.com
O xenofobii s úsměvem XXII: Řekové
30. 11. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
2.12.2020 07:46
Líbí se mi Tvé pojednání o narodnostech Věrko. Dost se dozvím o mentalitě lidí, to umíš popsat skvěle. Díky.
Věra Ježková
1.12.2020 09:29
Děkuji vám. :-) Knížku o Řecích bych zařadila mezi tři nejlepší z dvanácti, které mám. Část o jazyce se mi také moc líbí.
Věra Ježková
1.12.2020 09:29
Děkuji vám. :-) Knížku o Řecích bych zařadila mezi tři nejlepší z dvanácti, které mám. Část o jazyce se mi také moc líbí.
Jana Šenbergerová
30.11.2020 19:29
Moje letité zkušenosti s nimi se týkají především vztahu rodičů k dětem. Zatímco chlapci jsou za všech okolností hájeni, děvčata musí sekat dobrotu.
Marie Faldynová
30.11.2020 17:04
Překvapila mne ta spousta slov s původem v řečtině. V Řecku jsem nebyla, přátelé jezdí na jeden řecký ostrov ke stejným hostitelům už několik let a jsou tam moc spokojeni.
Jan Zelenka
30.11.2020 10:16
Byť jsem v Řecku několikrát byl, Řeky neznám natolik, abych se k první části článku nějak fundovaně vyjadřoval. S druhou částí se zcela ztotožňuji. Řekové zanechali světu obrovské kulturní dědictví. Je to především hrdý národ. To v nich nezničí ani dnešní podoba EU.
Zuzana Pivcová
30.11.2020 09:17
Nemohu tvrdit, že jsem Řeky kdovíjak poznala, když jsem tam párkrát byla na dovolené, ale že by svou nejistotu maskovali předváděním se, to bych neřekla. Mně připadali slušní a srdeční. Ale krajanka je jistě vnímá lépe. Díky, Věrko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA