Ilustrační foto: pixabay.com
Příběh vánočního stromu
2. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
3.12.2020 00:13
Děkuji za zajímavý článek, také Vám paní Danielo přeji pokojný Adventní čas .
Daniela Řeřichová
2.12.2020 21:48
Paní Heleno, děkuji. Máme v naší historii mnoho mimořádných osobností, R. Těsnohlídek k nim patří stejně jako F. Kožík, s nímž jsem měla možnost spolupracovat.
Helena Přibilová
2.12.2020 21:11
Paní Danielo, děkuji Vám za připomenutí působivého příběhu, vztahujícímu se k tradici rozsvěcení vánočního stromu. Vzpomněla jsem si na knihu "Jsem vánočnímu stromu podoben" od Františka Kožíka, ve které autor líčí životní osud Rudolfa Těsnohlídka.
Daniela Řeřichová
2.12.2020 21:10
Děkuji za vaše porozumění, i dnes je mnoho dětí bez dobrého zázemí. Dcera pracuje v DD a některým dětem je tam lépe než doma.
Alena Vávrová
2.12.2020 21:04
Také jsem tento příběh, z něhož vznikla tradice vánočních stromů měst, neznala. Děti mám moc ráda a všem přeji krásné vánoce uprostřed milující rodiny. Doba sice pokročila, ale příběhy z klokánků, baby-boxů a dětských domovů jsou mementem, že ne všem dětem se daří tak, jak by mělo.
Růžena Kuželková
2.12.2020 20:46
Tento portál člověka obohatí - jsou věci o kterých nemám ponětí takže díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA