Sebezpytování
Ilustrační foto: pixabay.com

Sebezpytování

3. 12. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Měj se hezky , Hani. Pohlaď za mne pejska a buď ráda , že ho máš. Bez něj mi je smutno.
Hana Šimková
Pane Zelenka jsem ráda, že si mé články rád přečtete (já Vaše také), ale poslední dobou jsem portál opravdu zahltila a není to dobré. Není to o ztrátě sebedůvěry, je to jenom moje sebekritika. Nic se totiž nemá přehánět a proto uberu. A protože se říká "nikdy neříkej nikdy" tak se zase někdy vrátím. Mějte se hezky.
Jan Zelenka
Přemýšlet o hodnotě svých textů, či o tom, co neumím, či umím, vede akorát ke ztrátě sebedůvěry. Rád si přečtu každý článek, s některými souzním, s jinými třeba ne. Íčko v žádném případě není literární server. To je zde třeba brát na vědomí. Ale každý má zde právo se vyjádřit po svém. Antický dramatik Terentius v jedné své komedii říká: Jsem člověk, nic lidského mi není cizí. Vždy si vaše články rád přečtu.
Jana Šenbergerová
Hanko, já si vždycky dobře počtu. Jsem vděčná každému, kdo dovede vyloudit úsměv na tváři. A ty to umíš, i když ti určitě moc často do smíchu není. Ať je líp tobě a nám všem. Příjemné čekání na Vánoce i hezký vánoční čas ti přeji.
Růžena Kuželková
Bez "íčka" u mě není den a článků) pro pobavení,či přemýšlení není nikdy dost.moc ráda "proplouvám" na tomto portálu ,přeji všem hezký advent - a trochu snížku by nevadilo,co říkáte??
Věra Lišková
Hani, píšete tak, že čtení je příjemné, a o to tu běží. Źádné dlouhé články, kde se autor rozjede a už to nebrzdí jsem od vás nečetla, máte humor a to je dar.
Marie Doušová
Hano, vždy si velmi ráda přečtu vaše úvahy a krásná slova ,která mě vždy o něco obohatí a přeji Vám hodně zdraví a síly do dalšího roku. Dík.....
Věra Ježková
Hani, také mezi lidi moc nechodím. A jsem ráda za íčko. Piš dál, jistě budeš mít o čem. Přeji ti příjemné adventní dny.
Daniela Řeřichová
Paní Hano, každý jsme originál a stejné věci vnímáme různě, takže určitě je dobře, že se svěřujete těm, kteří chtějí sdílet Vaše poznatky a myšlenky. Patřím mezi ně i já.
Marie Ženatová
Milá Haničko, moc děkuji za hezký článeček*

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%