Ilustrační foto: pixabay.com
První Štědrý večer na vojně
10. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.12.2020 19:16
Jako máma 3 synů říkám, škoda, že povinnou vojnu zrušili, alespon5 1 rok mohli nechat. Zajímavé, jak muži, kteří na vojně byli o ní povídají rádi.
Zuzana Pivcová
11.12.2020 13:33
Pane Nebuželský, tak pište své příběhy z vojny sem, podobně jako pan Schmíd.
Antonín Nebuželský
10.12.2020 20:25
Taky jsem rád povídal zážitky ,zvlášť proto,že jsem hrál v různých kapelách,ale poslední dobou nějak nemám s kým.Mladí vědí houby a můj, viceméně jediný, kamarád to zná nazpaměť .Už ani ta vojna není to co dřív,,,
Eva Mužíková
10.12.2020 18:50
Hezké zavzpomínání na čas vojenský. Také si myslím, že vojenskou službu by někteří mladí muži potřebovali...
Jitka Hašková
10.12.2020 18:38
Vzpomínky na vojnu časté u mužů Mám dojem, že by to dnešní mladí hoši potřebovali.
Zuzana Pivcová
10.12.2020 17:19
Muži skutečně hodně vzpomínají na vojnu, i když v té době hodně reptali. Čas vesměs ponechá to lepší, to horší trochu vylepší. Díky.
Daniela Řeřichová
10.12.2020 15:10
Příběh je to pěkný. Také se mi líbí, když muži vzpomínají na vojnu. Bohužel můj bratr na ni doplatil.
Jana Šenbergerová
10.12.2020 14:15
Možná proto, že jsem na vojně nikdy nebyla, mám ráda příběhy těch, kteří ji zažili. Obzvláště když nebyly smutné, ale veselé. Jen vzpomínejte dál. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA