Jak jsme zachránili koťátko
16. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
15.12.2021 10:38
Mám ráda lidi, co pomáhají zvířátkům. Kočičky dokáží být vděčné, milé přítulné. Moc hezký příběh. Děkuji.
Jana Hošková
20.12.2020 09:08
Tak to je teda zapeklitá věc...u nás tohle dělá zřejmě někdo na své chatě, že ty kočky krmí. Jenže ony pak běhají po celé osadě a je jich čím dál víc. Problém je v tom, že pak ten dotyčný ovšem odjede zřejmě z chaty domů a kočky jsou pak hladové bezdomovkyně. Dochází k tomu, že je někdo pronásleduje, aby zlikvidoval jejich počet...taky mi na zahradu jednou vběhlo vystresované, úplně šílené kotě, které se ale nedalo chytit a uteklo mi. JInak bych zas já určitě podnikla patřičné kroky...
Lenka Kočandrlová
19.12.2020 14:31
Ty kočky....Máme jednu už 6 let,k ní přišla v létě další nalezenkyně,co se usadila na naší zahradě.Dále jsou to další 3 vykastrované kočky-bezdomovkyně a dva kocouři,též odněkud přišedší.Na mlíčko si chodí dvě kočky od sousedů...Je to hezký pohled,jak se umí malebně rozvalit po zahradě,ale jinak člověk nestačí kupovat žrádlo. Bohužel,jsou na vesnici lidi,co nedávají kočky kastrovat,takže se zřejmě budou asi dál a dál množit a jejich koťata se přijdou živit zase k nám, a to už by se zvládnout nedalo. Jak s tím udělat nějaký dobrý konec,nevím.
Soňa Prachfeldová
18.12.2020 07:58
Je to jako pohlazení po duši, když se dá šance na hezký život opuštěnému tvorovi. Takhle jsme přišli ke dvěma kocourům a 1 kočičce, ještě že máme zahradu a místa dost. Hezké vánoce přeji .
Marie Měchurová
17.12.2020 19:45
Jsem známá milovnice všech koček a kocourů. Vždycky mě potěší, když opuštěné zvířátko najde nový domov. Mám tři kocoury, vím, jak dokáží být vděční a dát najevo lásku. Děkuju za Zrzounka.
Anna Potůčková
16.12.2020 20:20
Moc krásný příběh o záchraně kocourka! Kéž by takto skončili všechna opuštěná a lidmi zanedbaná domácí zvířátka. Také děkuji za záchranu a přeji krásné Vánoce!
Anna Potůčková
16.12.2020 20:20
Moc krásný příběh o záchraně kocourka! Kéž by takto skončili všechna opuštěná a lidmi zanedbaná domácí zvířátka. Také děkuji za záchranu a přeji krásné Vánoce!
Martina Růžičková
16.12.2020 19:32
Zrzounek měl štěstí, že vás potkal :-). Příběh mi připomněl moje první pracoviště, které bylo ve staré budově se zahradou. Za kolegyní v přízemí vždy ráno přicházel oknem veliký zrzavý kocour. Dostal najíst a do konce pracovní doby spokojeně pochrupoval v měkce vystlaném spodním šuplíku jejího psacího stolu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA