Foto: autorka
Vedlejší účinky koronaviru
16. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Votíková
16.12.2020 17:36
Príma článek, vanilkové rohlíčky bych přejmenovala jako nový druh cukroví na třebas vanilkové pacinky. A co se oblečení týká... na mých starších džínách dodržují knoflík a dírka bezpečnou vzdálenost. Nejste v tom sama.
Alena Vávrová
16.12.2020 15:27
Ahoj Haničko, to mne rozveselilo. To snad umíš jenom ty, rozebrat kdejaký problém s humorem tobě vlastním. Dík ♥ !
Jana Hošková
16.12.2020 14:10
Bezvadný článek, Hanko ! Je to fakt záhada, jak se může tak rychle to oblečení zmenšovat...rozesmálo mne spolknutí klíče od špajzky...to jsem na tom špatně, protože já tam žádnej klíč bohužel nemám :-))
Zdenka Soukupová
16.12.2020 13:20
Hanko, neumím bohužel dá víc hvězdiček, než pět. Tak ještě pět přidávám takto. Já se zatím držím, ale mám obavu, že po svátcích budu řešit malé kalhoty taky. Ale vím, jak na to. Mám blízko do lesa, tak si naordinuji hodně a hodně lesních pěších km. Snad to pomůže. :-)
Marie Doušová
16.12.2020 11:37
Hano ,zase vtipně napsaná situace, kterou někdy řeším i já a to hlavně s tou lednicí a zmenšujícím oblečením,které odmítá se zvětšovat podle potřeby. Zajímavé rohlíčky ,ale když je budete namáčet do kávy ,tak určitě budou výborné. Nemusejí se tomu říkat rohlíčky, ale vtipné kousky k nedělní kávě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA