Ilustrační foto: ingimage.com
Dva vdovci po jedné ženě
17. 12. 2020Kolem Jany se celý život točili dva muži. Jednoho si vzala, ale druhý se stal rodinným přítelem. Když těžce onemocněla, odkázala oběma svým mužům srub na Slapech. Takto zaznamenal životní příběh pan Jaromír.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Pachtová
22.12.2020 13:16
Eva Pachtová....je to příběh ze života. Moe kamarádka spadla ze schodů. rodinný přítel ji našel, zavolal záchranku a jel za ní do nemocnice. Pak ho čekalo ještě oznámení manželovi a synovi,......Máma už není! Zařizoval i poslední rozloučení. Teď žijí ve společném domě, protože manžel je hodně nemocný a syn daleko. Znala jsem ho jako kamaráda a teď si ho vážím jako chlapa!
Martin Vrba
21.12.2020 14:27
Tomu už chybí jen sladká tečka, hoďte si korunou, kdo z vás se nechá přešít na ženu a . . .a pak napište pokračování, jak vám to klape!
Marta Badalcová
20.12.2020 21:26
Tak myslím že je to pěkně vymyšlené jako Nebezpečné vztahy ,a já hlupák to čtu,pohádka o třech kůzlátkách
Jana Šenbergerová
18.12.2020 19:46
Životní cesty jsou různě křivolaké a osudy lidí často neuvěřitelné. Zajímavý příběh. Důležité je, že to všem vyhovovalo.
Lenka Kočandrlová
18.12.2020 11:17
Hmm,tak nějak to smrdí ,jakoby člověk četl "červenou"knihovnu...Myslím si,že na příběhu je toho dost divného,že by pak pánové byli takovými přáteli se mi nechce věřit. Václav měl pět manželek a šest dětí,kolik asi platil na alimentech a ještě měl na dárečky Jaromírovi a paní Janě??? Vždy,když jsem něco slyšela o "domácím" přítelí nějaké manželky,tak za tím byl jen tajný sex s tím "přítelem",maskovaný kamarádstvím s nevědomým manželem.
Rostislav Mraček
17.12.2020 21:01
Děkuji vám, že jste se s námi podělil o nevšední příběh. Nikdy jsem o takové situaci dosud neslyšel.
Danka Rotyková
17.12.2020 14:18
Moc to pánům přeji. Myslím, že my ženy nejsme na takové " kamarádské vztahy " uzpůsobené, zvláště na stáří. Potřebujeme mít své království, kde máme naprosté soukromí.
Růžena Kuželková
17.12.2020 11:50
Jak se říká - máte víc štěstí,než rozumu (nic ve zlém),to se každému nepodaří,přeji hodně pěkných dn do dalšího života. :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA