Manželé Uğur Şahin a Özlem Türeci. Vědecký pár, který stojí za vývojem nové vakcíny. FOTO: wikimedia.org
Pozor, vakcína. Aneb proč lidé věří dezinformacím a riskují životy
22. 12. 2020Vakcínu proti covidu ještě nemají vyzkoušenou a už by to zkoušeli na nás. Vakcína vyvíjená na univerzitě v Oxfordu změní lidi v lidoopy, protože laboratoře pracují s virem vyskytujícím se u šimpanzů. Vakcínu si zaplatil Bill Gates, aby nás zotročil. Tyto poplašné zprávy kolují internetem a lidé jim věří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Maruška Josef
1.6.2021 12:14
Nemám nic proti ochraně zdraví, jako takového. Ale to, co se děje tady, kdy zainteresovaní doslova a do písmene tlačí všemi prostředky (z 99% protizákonými a omezujícími lidi v běžném životě) na to, aby si lidé nechali to nikdy nevyzkoušené svinstvo naládovat do těla, to je na pováženou. To je přece genocida, porušování základních lidských práv a svobod! A to je v každé společnosti trestné. Jen malé porovnání: v obchodě je hlava, na hlavě není potřeba test. Například u holiče, v kině, v hospodě atd.,kde není akutní možnost nákazy, se vyžaduje! Je to jednoduché, pro vláda nemá potřebu, aby se lidé shromažďovali a mohli si popovídat o této genocidě a případně z toho vyvodili důsledky...
Alena Gebauerová
3.1.2021 17:45
Stále postrádám od odborníků nějaké názory co s lidmi, kteří mají veškerá očkování zakázaná. to budu chodit do smrti s rouškou, budu ochuzena o společensky styk, nebudu moci cestovat?
Jitka Caklová
31.12.2020 16:00
Paní Havlová, zcela zřejmě nedosahuji Vaši úrovně a Vašich znalostí, tudíž pro mě, pokračovat v této diskuzi, postrádá smysl. Ze srdce Vám přeji, aby v péči o Vaše zdraví, Vám nepřekáželi ti nezodpovědní. Hodně štěstí!
Jitka Caklová
30.12.2020 19:59
Paní Havlová, nemám důvod Vám nevěřit, neboť sama jsem se do závažné zdravotní situace dostala a nebudu polemizovat o tom, která jsme na tom byla hůř. Ale na rozdíl od Vás jsem se nákazy nebála, neboť nic horšího mě v dané situaci nemohlo potkat a názor "Wolframa Henna německého genetika", se mi vůbec nelíbí. Považuji to za Boha-pusté vydírání. Problém vidím v přeplněných LDNkách, ústavech sociálních lůžek atp. Kolik je lidskosti v tom, když klient, který "smrdí korunou", se pod pohrůžkou 3 000 000.- pokuty musí nechat testovat, případně dát očkovat. A to není to můj výmysl, bylo to prezentováno ve veřejných sdělovacích prostředcích.
Jitka Caklová
30.12.2020 16:46
Když jsem včera viděla čtyřiadevadesátiletou paní na nemocničním lůžku, jak ji očkují proti covidu, tak jsem si jen řekla, za co Pane Bože za co......
Jitka Caklová
30.12.2020 16:37
Paní Havlová, kterým "ostatním"?, těm naočkovaným, kteří budou mít horší průběh, než kdyby se očkovat nedali? Víte kolik lidí se dostalo do těžkých zdravotních problémů bez covidu, jen proto že se v počátcích onemocnění báli jít k lékaři, díky mediálnímu humbuku, který se na ně stále valí.
Jana Kollinová
30.12.2020 12:43
Článek je zajímavý, stejně i diskuze. Osobně doufám, že očkování nebude povinné, nevznikne seznam odmítačů očkování, nebude následovat represe těch, kteří očkování odmítli, protože k tomu mohou mít zdravotní nebo náboženské (nenadávejte mi za názor) i jiné důvody. Doufám, že "restrikce" budou omezeny pouze na předložení negativního testu na C-19 při vstupu do letadla, při vstupu na jiná území a neohne nikdo legislativu zemí EU ve smyslu, aby bylo očkování proti C-19 povinné pod nějakou sankcí nebo puncem nežádoucího. To už jsme zažili. Nechť je vakcinace založena na principu dobrovolnosti.
Jitka Caklová
30.12.2020 12:29
Doplnění: Do zveřejněného příspěvku, za účelem opravy, se přispěvatelem vstoupit nedá. Navíc, vím, že nejsem neomylná. Někdy udělám chybu z nepozornosti, či ukvapenosti, jindy z neznalosti. Pokud se kdokoliv dokonalým cítí, nechť si to užívá, ze srdce mu to přeji :-)
Jitka Caklová
30.12.2020 11:38
Pane Vrbo, kolik lidí tolik názorů. Určitě si nemyslím, že neprahnutí po vědění znamená oslavování blbosti. Pokud ano, tak jednoho dne umřu blbá :-) Osobně mi víc dávají lidé, kteří mi spílají, neboť mi ukazují jaká nechci být. Dokonce, život mě naučil i chválu brát s rezervou. Když mě 23.srpna, s rozsáhlým zánětem plic a totálně vyčerpanou, odvezla rychlá na urgentní příjem, napsala jsem kamarádce: "Běžím závod o holý život po totálně rozkopané cestě plné balvanů a hlubokých výmolů." Odpověděla mi, že jsem statečná, že musím bojovat a že si zdraví určitě vybojuji. Slovo boj přímo nesnáším a do mého života nikdy boj nepatřil, tak jsem ji napsala: "V boji se i prohrává a těch statečných bojovníků jsou plné hřbitovy, proto volím závod, který mohu vzdát dobrovolně." Z 29. na 30. se mi dostalo privilegia ocitnout se na "Druhém břehu" a rozhodnout sama o sobě. Přestože je "Tam" neskutečně krásně, vrátila jsem se, závod vyhrála a nikoho neporazila. Vím, že bojem se nedá nic získat, zkušenosti jsou nepřenosné a tak, komu mám co vyprávět. Se ☼ v ♥ a s :-) na líci i v duši se mi žije dobře a tuto možnost má každý.
Martin Vrba
30.12.2020 01:54
Paní Caklová (Caková) omlouvám se Vám za zkomolení vašeho jména, nějak jsem chtěl asi vidět před sebou něco pevného a vybavila se mi zpěvačka s podobnými názory těm vašim s podobným jménem.:) Jsem tu nováček, lze tady vstoupit do svého příspěvku a opravit v něm něco?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA