Přejeme všem čtenářkám a čtenářům 
hezké prožití vánočních svátků
FOTO: Jan Raška

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům
hezké prožití vánočních svátků

23. 12. 2020

Milí příznivci portálu i60,

s vánočním přáním přicházíme na tomto místě už podeváté. Ano, čas letí jako bláznivý. Stejně jako bláznivý byl ten letošní rok.

Přesto všechno, co se ve světě v současné době děje, věříme, že ani PES nezabrání tomu, abyste prožili sváteční dny v klidu a pohodě. 

Poslali jste nám do redakce desítky vánočních přání. Za všechny moc děkujeme a už se těšíme, že se v příštím roce zase společně sejdeme na nějaké Íčkařské akci, radostně a ve zdraví. Nebojte se, zase bude dobře!

Krásné Vánoce, přátelé!

Vánoce
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Zdravím rovněž všechny známé i ty, co se ještě neznáme. Přeji všem pohodové klidné svátky, a do nového roku ať PES už neštěká.
Libor Farský
Také moc děkuji za všechna ta léta. Tento obrázek mám nejraději, nadělil jsem si ho zarámovaný k Ježíšku...
Věra Ježková
Děkuji redakci za celoroční aktivity pro aktivní seniory. Byla bych moc ráda, kdybychom se v příštím roce sešli na nějaké akci. Všem přeji vše dobré. :-)
Danka Rotyková
Děkuji všem, kteří se starají o to, abychom se mohli na tomto webu setkávat. Přeji všem krásné Vánoce.
Hana Polednová
Děkuji redakci za přání a současně si dovoluji též popřát milé redakci krásné Vánoce a poděkovat za vše, co pro nás íčkaře dělá.
Dana Hošková
Také já přeji všem krásné Vánoce. Vydržme, covid tady nemůže být věčně.
Dana Puchalská
Milá redakce, dovolte abych i já popřála všem hezké a pokud možno klidné Vánoce.
Lenka Kočandrlová
Našla jsem ve staré knížce "České dítě" z r. 1889,zdá se mi to takové milé: Poděkování: Pánbůh zaplať za koledu,pane hospodáři! a vám taky,paní hospodyně! ať se vše daří,co máte na poli,v zahrádce,na roli: slívky,jabka,pšenice,žito,jařice. Každá kura po třikrát do roka ať kuřátka má,každá kachna čtyrykrát do roka ať káčátka má.Kura praví :kur,kur! a kohout: kykyryky! ať máte plný dvůr a to samých kur!
Marie Faldynová
Pohodové vánoce a hodně zdraví v roce 2021 přeji redakci i všem uživatelům!
Hana Nováková
Děkuji za přání, vám všem přeji totéž a dodávám, že jsem ráda, že mohu být součástí íčka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%