Ilustrační foto: pixabay.com
Návštěva
27. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
19.1.2021 21:26
Maruško, teď už vím a jsem ráda, že jsi toho hosta vyhnala - pěkně jsi mu to nandala! Bojovala jsi statečně, k tomu nemůžu se stavět netečně. Užívej si vítězství v pohodě, opatruj se a vyhni jakékoliv nehodě. Ať je Ti v celém roce 2021 líp a líp, abys humorně na zdraví sepsala tip.
Marie Novotná
29.12.2020 15:34
Hani, nedělám nic na víc, jen svojí práci. A stateční vypadají jinak, teď momentálně jsem poseroutka, postižená moribundusem. Udělám vše, aby nezvítězil.
Hana Rypáčková
29.12.2020 14:11
Marie, to jsem netušila, vždy jsem tě obdivovala, jak jsi statečná. Tak bojuj, mrchu porazíš a zase bude dobře. Ten humor ti sluší a povedl se ....
Tomáš Staníček
29.12.2020 11:09
I když jde o zpracování pocitů neobvyklou formou, závěr je jasný - přeji VÍTĚZSTVÍ!
Alena Vávrová
28.12.2020 22:36
Držím palce, pěsti, k tomu přeji štěstí, ať se vrátí zdraví a všecko se spraví ♥ !!!
Marie Novotná
28.12.2020 10:41
Milé íčko, chytlo mne to za srdíčko. Jsem klidný tvor , však nechci prohrát tento boj. Poslouchám rady, doktory, aby tu mrchu ze mne vyhnali. Ukáže rentgen koncem týdne, co a jak. A budu vědět,jak na tom jsem. Vsem moc děkuji. Nakukuji a čtu íčko denně i několikrát.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA