Foto: Pixabay
Vzpomínka: Čas silvestrovských radovánek
31. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.1.2021 09:01
Vážně k pobavení. Jako Homolkovi... Nikdy jsem na ROH rekreaci nebyla, ale ve starých horských chatách často. Stýská se mi po nich, většinou už jsou luxusní . Ten sjezd s batohem na zádech k zastávce autobusu ....
Soňa Prachfeldová
1.1.2021 19:12
Skvěle humorně vylíčeno, krásné vzpomínky, doba pokrocila, ubytování úplně jiné, ale bohužel zavřeno v současnosti. Už aby bylo lépe.
Daniela Řeřichová
1.1.2021 18:39
Zuzano, moc děkuji za porozumění. Já jsem v životě dostala hodně darů, mezi posledními i možnost být součástí íčka. A k vzácným darům počítám setkávání s úžasnými osobnostmi, které se v mezních životních situacích postavily k nelehkému údělu statečně čelem. Ráda některé příběhy představím. Z jejich osudů a optimismu čerpám energii, když se mi ji někdy nedostává.
Zuzana Pivcová
1.1.2021 17:54
Vzpomínka je úsměvná až veselá, ano, přispívá k tomu fakt, že už od té doby uteklo hodně vody. Vážím si Vás, Danielko (nebo to někdejší Dančo?), jak lidsky statečně berete i ztrátu nejbližšího člověka. V tom můžete být řadě lidí příkladem. Děkuji.
Daniela Řeřichová
1.1.2021 11:55
Marie, Dano, Aleno, moc děkuji za milé reakce a jsem ráda, pokud ve vás článek vyvolal hezké emoce.
Alena Tollarová
1.1.2021 11:39
Danielo, čtu si Vaše vzpomínání 1. ledna a z televize mi k tomu z prázdného Zlatého sálu ve Vídni zní kvapík. Ta Vaše zážitková nit je taky pěkný kvapík. Hlavně že jste to ve zdraví přežili a neztratili humor. A konec konců, na dovolenkové "katastrofy" se vzpomíná, zatímco vzpomínky na "nic zvláštního se nestalo" v hlavě nezůstávají.
Danuše Onderková
1.1.2021 10:53
Danielo, četla jsem to jedním dechem a nevnímala nic kolem sebe. Moc pěkné, úsměvné. To jsou ty nejhezčí vzpomínky, i když v první chvíli to vypadá na strašný problém. Pokud se umíme zasmát i těm vážným situacím, je to s námi dobré. Vždyť smích prodlužuje život.
Marie Novotná
1.1.2021 07:44
Tak tohle je pecka. Přečetla jsem to jedním dechem. Líbí se mi Vaše články. Hodně hezkých zážitků s dobrým koncem přeji. (ať máme co číst ???)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA