Vzpomínka: Čas silvestrovských radovánek
Foto: Pixabay

Vzpomínka: Čas silvestrovských radovánek

31. 12. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Vážně k pobavení. Jako Homolkovi... Nikdy jsem na ROH rekreaci nebyla, ale ve starých horských chatách často. Stýská se mi po nich, většinou už jsou luxusní . Ten sjezd s batohem na zádech k zastávce autobusu ....
Marie Ženatová
Díky moc za hezkou vzpomínku *
Soňa Prachfeldová
Skvěle humorně vylíčeno, krásné vzpomínky, doba pokrocila, ubytování úplně jiné, ale bohužel zavřeno v současnosti. Už aby bylo lépe.
Daniela Řeřichová
Zuzano, moc děkuji za porozumění. Já jsem v životě dostala hodně darů, mezi posledními i možnost být součástí íčka. A k vzácným darům počítám setkávání s úžasnými osobnostmi, které se v mezních životních situacích postavily k nelehkému údělu statečně čelem. Ráda některé příběhy představím. Z jejich osudů a optimismu čerpám energii, když se mi ji někdy nedostává.
Zuzana Pivcová
Vzpomínka je úsměvná až veselá, ano, přispívá k tomu fakt, že už od té doby uteklo hodně vody. Vážím si Vás, Danielko (nebo to někdejší Dančo?), jak lidsky statečně berete i ztrátu nejbližšího člověka. V tom můžete být řadě lidí příkladem. Děkuji.
Daniela Řeřichová
Marie, Dano, Aleno, moc děkuji za milé reakce a jsem ráda, pokud ve vás článek vyvolal hezké emoce.
Alena Tollarová
Danielo, čtu si Vaše vzpomínání 1. ledna a z televize mi k tomu z prázdného Zlatého sálu ve Vídni zní kvapík. Ta Vaše zážitková nit je taky pěkný kvapík. Hlavně že jste to ve zdraví přežili a neztratili humor. A konec konců, na dovolenkové "katastrofy" se vzpomíná, zatímco vzpomínky na "nic zvláštního se nestalo" v hlavě nezůstávají.
Danuše Onderková
Danielo, četla jsem to jedním dechem a nevnímala nic kolem sebe. Moc pěkné, úsměvné. To jsou ty nejhezčí vzpomínky, i když v první chvíli to vypadá na strašný problém. Pokud se umíme zasmát i těm vážným situacím, je to s námi dobré. Vždyť smích prodlužuje život.
Marie Novotná
Otazníky jsou smajlici, omlouvám se.
Marie Novotná
Tak tohle je pecka. Přečetla jsem to jedním dechem. Líbí se mi Vaše články. Hodně hezkých zážitků s dobrým koncem přeji. (ať máme co číst ???)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%