Fotoreportáž: Tak to prostě je.
Foto autorka

Fotoreportáž: Tak to prostě je.

31. 12. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
K životu patří radosti, ale i smutek a starosti. A jak se píše, sdělená radost- dvojnásobná radost. Sdělená starost - poloviční starost. Není všem dnům konec, věř že bude zase dobře.
Jana Hošková
Soucítím s vámi, Naďo ! Já těžce nesla i odchod našeho morčete, natož koně !!! Morčata máme pochována na zahradě, koně bychom tam asi nevměstnali...jinak díky za hezké fotky - připomněly mi má studentská léta strávená v Ústí a místa, která také znám ! :-))
Jana Kollinová
Znám tu bolest z odchodu milovaných a je jen malý rozdíl mezi tím, zda jde o blízkého člověka nebo milovaného čtyřnohého člena rodiny. Alespoň já to tak vnímám a myslím si, že k Vám by se hodila mnohem optimističtější varianta rčení, než uvádíte v příspěvku: "Tady se spíš hodí rčení, že nikdy není tak hrozně, aby nemohlo být hůř.. " Nabízím rčení : ..a bude líp! :-)))))
Alena Vávrová
Ahoj Naďo, velice oceňuji Tvoji upřímnost a vyjadřuji svoji lítost nad ztrátami, co vás postihly. Je dobře, že ses z toho vypsala, to každý nedokáže. Zároveň přeji, a to nejen Tobě, ale nám všem, hlavně zdraví a aby bylo brzy opravdu povšechně líp. P.S. A nový foťák ať stále dobře fotí a máš ze svých snímků radost.
Anna Potůčková
Nadi ráda jsem si Tvůj článek přečetla a vím sama jaké to je, když zemře zvířátko, které je součástí naší rodiny. Cítím s Tebou, vím jak Ti je a určitě Tebou soucítím. Každý jsme nějaký, jeden věří, druhý nevěří...to ale nic nemění na tom, abychom se k sobě navzájem nemohli chovat lidsky. Do Nového roku Tobě a všem okolo Tebe přeji aby rok 2021 byl mnohem lepší, než to bylo letos. Kéž jsou před námi jen samé krásné, klidné a pohodové dny, týdny a měsíce......
Daniela Řeřichová
Děkuji za článek a pěkné fotografie. Ano, život nám přináší a také bere. Po ztrátě blízké bytosti či zvířátka zůstává trvalá jizva. Proto považuji tento portál za velmi cenný, že můžeme navzájem sdílet pocity radosti i smutku. Přeji dobrý rok 2021.
Zuzana Pivcová
Milá Naďo, jsem ráda, že jsi právě taková, jaká jsi. Patřím k těm, kteří ztráty milých zvířátek (z lidí už mám jen sestru) nesou velmi těžko, takže s Tebou soucítím. Budu se s Tebou těšit na hezké dny, které také přijdou. Neber to, prosím, jako planou útěchu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%