Ilustrační foto: pixabay.com
Nadporučík Milan
5. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
27.1.2021 22:20
Jejda věřte,že ten o Vás už dávno a dávno neví.To jen my.ženy nezapomínáme.
Soňa Prachfeldová
7.1.2021 15:54
Jsou to milé vzpomínky, tehdy opravdu kluci čekali na dopis, třeba i od kamarádky, jen aby se trochu ta vojna zpříjemnila. Můj kamarád na vojně, kdy za mnou přišel v době své dovolené, tak si asi myslel, že z toho bude víc, ale já nic. Tak nějak pak utichlo i to dopisování.
Jitka Chodorová
6.1.2021 11:38
Pane Charvát, asi každý z nás bude mít jiný názor. Můj manžel byl sportovec, a jeho vojna nebyla úplně klasická. Také se bavil s děvčaty, to vím jistě. Nezbylo nic jiného, než si věřit. Já jsem s Milanem neudělala nic, za co bych se měla stydět. Jsme s manželem 53roků, také to někdy nebylo snadné, ale vy mi vyloženě vtíráte nějakou vinu, kterou já bezpochybně necítím. Pane Soukup, vaše řešení se mi líbí.
Václav Soukup
6.1.2021 10:44
Mně se dokonce stalo, že jsem chodil s dívkou z trojčat ! Všude jsme chodili ve čtyřech, těžko
jsem poznával tu svou a tak bylo nutné povolat 2 kamarády, kteří mně vysvobodili. Tohle měl
udělat i ten Váš nadporučík !
Zuzana Pivcová
5.1.2021 19:29
Jituš, Ty máš opravdu zajímavé příběhy z mládí. Ale musím se přiznat, že my s nejlepší kamarádkou, i když to bylo už na fakultě, jsme také určitý čas udržovaly obě podivný kamarádský (?) vztah s jedním budoucím inženýrem. My jsme s Majkou bydlely na koleji spolu, on k nám chodil, nevěděly jsme, za kterou, a dost osobně se bavil s oběma. Pak to nějak samo odeznělo. Já si také myslím, že vysvětlovat něco by nemělo cenu. Já jsem jednomu, který o mě v 18 hodně stál, vzala šanci, nechtěla jsem ještě vážný vztah, zatímco on by se už ženil. Když jsem ho před pár lety přes internet někde objevila a srdečně mu jen tak napsala, prohlásil, že si mě nějak nepamatuje. :-D
Marie Měchurová
5.1.2021 16:03
Hezké. Tak to mělo být, tak tomu chtěl osud. Už se to nedá změnit, dá se jen vzpomínat.
Eva Mužíková
5.1.2021 12:23
Jitko, hezky napsaná vzpomínka na dobu mládí. Já si myslím, že něco vysvětlovat v tomto případě není třeba. Vždyť jsi mu žádnou naději nedávala, bylo to podle mne jen hezké přátelství...????
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA