FOTO: autorka
Hradecké parky - Šimkovy sady
6. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
8.1.2021 19:50
Vlaďko, Tvé články jsou vždy velmi pečlivě připravené, ráda si je čtu. Toto město dobře znám , žije zde převážná část mé rodiny. Děkuji za připomenutí...
Vladislava Dejmková
8.1.2021 11:50
Já zase velkou rivalitu mezi městy Hradec a Pardubice nevnímám. Občas se trochu popichují, ale spíš v dobrém. Možná je to tím, že jsem část života prožila v obou městech...
Alena Tollarová
8.1.2021 08:58
Velká města mají prostor i pro velké a krásné parky a Hradec k nim patří. Napadlo mě při čtení článku, že možná právě proto, že tam není květinová výzdoba se nejedná o park, ale o sad. Můžu zkusit napsat o našich parcích, ale žádný zázrak to u nás není.
Dana Hošková
8.1.2021 08:53
Pro Zuzanu Pivcovou: Mezi Mechováky (Hradečáky) a Perníkáři (Pardubáci) je neustálá rivalita. Obě města jsou krásná, stojí za prohlídku.
Helena Přibilová
7.1.2021 16:37
Paní Vlaďko, také já Vám děkuji za zajímavý článek doplněný nádhernými fotografiemi. V naší zemi je zajisté spousta krásných míst a já už se moc těším na jarní vycházky, ať už budou kdekoli...:))
Vladislava Dejmková
7.1.2021 15:45
Jsem ráda, že se vám můj článek líbí a děkuji všem, co nelenili a něco podtkli. Jistě i vy znáte spoustu krásných míst, kde se cítíte dobře.
Hana Nováková
7.1.2021 13:43
Vladislavo, tam musí být krásně a to po celý rok. Užívejte si té krásy a děkuji za článek.
Anna Potůčková
7.1.2021 13:19
Moc hezký článek, který doplnují nádherné fofografie. Hradec neznám vůbec, tak alespon virtuálně jsem poznala jeho krásný park - dík!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA