Vysílá Rádio Jerevan
Ilustrační foto: pixabay.com

Vysílá Rádio Jerevan

11. 1. 2021

Když vidím všechny ty dezinformace a šílené názory, vzpomněl jsem si na Rádio Jerevan, které bylo tak oblíbené v 80. letech. Rádio vylepšovalo sdělení strany a vlády. Takže nyní díky mně obnovilo svou činnost a opět odpovídá na dotazy, které jste mu poslali, i na ty, které nikoho nenapadly.

koronavirus Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
No, nevím, co si o tomto článku myslet.
Marie Faldynová
Pobavila jsem se, tohle bych nevymyslela, ale ani nemusím :-))
Martin Vrba
Pane Oldřichu Čepelko, moc se mi líbí vaše Rádio Jerevan (už jsem Vám adresoval i dotaz) Dokonce jsem si sám s podobnu myšlenkou před Vámi na Minikolotoči, který spadá pod stránky „Obrázkový svět“ začal také zahrávat. Protože humor je všelék, ale i tady pozoruji, že u některých může vyvolat stejnou alergickou reakci, jako na očkování. :) A tady ještě adresa pro mladší lidi, kteří to rádio Jerevan nepamatují, aby si doplnili vzdělání: https://www.ctidoma.cz/historie/vzpominky-na-minulost-radio-jerevan-odpovidalo-bavilo-i-bojovalo-systemem-56311
Milan Pepo
V článku to není, ale mne nejvíc před časem umrtvila zpráva o ,,jakési" ženě, ,,kdesi" v USA, které při výtěru na kovid plastovou tyčinkou prorazili nosní dutinu a jí začal vytékat mozkomíšní mok. Během necelých čtrnácti dnů jsem to pak slyšel asi pětkrát u nás. ,, Víš, známá známé má tetičku a ta má švagrovou a bratr té švagrové má tchýni zdravotní sestru v Plzni, Praze, Ostravě, Horní Dolní ( doplňte dle fantazie). A ta zdravotní sestra má příbuznou které při odběru..." A dál už to znáte. :-)
Zdenka Soukupová
Mě osobně to pobavilo. S chutí jsem se zasmála.
Jana Kollinová
Článek je z části informativní a nabízí orientaci ve věci očkování proti C-19, z části intelektuální lahůdkou pro znalé. Volba relace prostřednictvím radia Jerevan by mohla být blízká seniorům našeho věku, ale není tomu tak. Dnešní senioři jsou intelektuálně zcela jinde díky komunikaci s dětmi, vnoučaty a nějaké rádio Jerevan je exhumovaná rádoby vtipná komunikace. :?-
Martin Vrba
Dotaz do radia Jerevan: Co je pravdy na tom, že ti, co se nechtějí nechat očkovat, se vlastně chtějí tímto korektním způsobem dopracovat regulérně k eutanazii, protože jsou k smrti nespokojeni s dnešní korektní západní společností?
Dana Hošková
Vtipné. :-D
Zuzana Pivcová
Vím, že se kdysi říkaly fóry a že to hlásilo Rádio Jerevan. Nevím, proč si vybrali zrovna Jerevan, z čeho to vzniklo, Protože Arméni měli starou kulturu a vůbec to nebyly prototypy tehdejších Sovětů. Mám stomatoložku Arménku a je to úžasná vzdělaná, inteligentní a milá žena. Ale jako dnešní vysílání by se možná hodila víc Praha??
Daniela Řeřichová
Pobavila jsem se, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%