Úvodní foto: autorka
Na procházce v Letenských sadech
17. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
20.1.2021 17:03
Praha je pěkná v každé roční době. A když je třeba si vyvětrat hlavu od starostí a problémů, které život přináší, co je lepšího, než pěkná procházka.
Věra Ježková
19.1.2021 09:28
Děkuji ještě. Bez roušky se tam courat dá. Občas si ji venku nasadím proti mrazu. Ale to se mi zase zamlží brýle, musím je otřít, roušku sundám a je to jak u blbejch na půdě.
Jana Šenbergerová
19.1.2021 00:09
Teď toho moc nenachodíme, proto se moc ráda procházím aspoň virtuálně a děkuji všem, kteří mi takové procházky umožňují. Navíc mě utvrzují v tom, že je u nás všude krásně, jen je třeba to odhalit a vidět. Dík!
Jan Zelenka
17.1.2021 22:16
Jednou bych chtěl se s tebou projít po Praze. Po místech, která jsem měl rád a která mi zůstala natrvalo v podvědomí.
Jan Zelenka
17.1.2021 16:56
V této době je každá procházka vítaná. A ty ji umíš i velmi dobře podat a dokumentovat hezkými fotkami. Když vidím pražské fotky, jak od tebe, tak i od jiných íčkařů, pokaždé si připomenu své dlouholeté pražské bydlení.
Dana Puchalská
17.1.2021 15:33
Napíšu to,co už tady bylo napsáno..
Fotíš náramně o tom není pochyb. Ano,výhled z Letné je krásný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA