FOTO: autorka
Táhnou příklady dobré i špatné
22. 1. 2021Člověk by měl v každé situaci hledat a nacházet něco pozitivního, aby ho negativa nezahubila. Jak to říkával můj děda – veselo musí být, i kdyby na chleba nebylo. Mám na mysli různá nařízení, omezení, opatření, pokyny, doporučení, směrnice a podobné piškuntálie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
24.1.2021 08:20
Podle mne chybí lidem úcta k druhým, která by je vedla k ohleduplnosti. Zákony opravdu vše nevyřeší, nenahradí ten správný postoj.
Zdenka Jírová
24.1.2021 01:23
Zastávám stejný názor, že snad ani žádné zákony nemáme. U nás se smí všechno - vraždit s výsledným trestem co nejmenším, který se stejně za polovic odpustí, krást se může ve velkém a čím víc, tím líp, tam je to až na nepatrné výjimky úplně beztrestné. Urážet se může každý, kdo má jiný názor než ten druhý včetně prezidenta a vládních činitelů. Policie má zakázáno proti výtržníkům cokoli podniknout, děti šikanují své učitele. A to všechno pod heslem DEMOKRACIE. Je to zvláštní doba a říkám si, že jsem ráda, že už jsem stará a dlouho tu už nebudu.
Lenka Kočandrlová
23.1.2021 14:42
Pořád ze všeho čiší povědomí některých,že demokracie jim dává jen samá práva,ale o povinnostech už nevědí,nechtějí vědět. Když i v té sněmovně mají pánové většinou roušku na půl žerdi,někteří drzí ji nemají vůbec,a nic se neděje !!! ,jak potom má tzv. obyčejný lid něco dodržovat, vidí-li laxnost v udělování (směšných) pokut a trestů. Těm největším popíračům bych umožnila návštěvu v hodně zaplněné nemocnici,museli by se obléct do těch všech ochranných prostředků,a nejméně 4 hodiny by museli procházet všemi pokoji a pomáhat,možná by je to pak přešlo.
Václav Soukup
23.1.2021 10:34
Mně ten článek připadá jako výzva k nastolení diktatury " ala " KLDR. Lidé nebudou plnit příkazy od někoho, kdo nezná ani nechce znát jejich problémy denního života - viz zákazy
nákupu zboží, které nutně potřebují / dětské boty apod. / Pracující musí mít možnost se někde najíst a jestli si k obědu dají jedno pivo nebo 2 deci vína je jejich věc !
Ján Kochman
23.1.2021 08:28
Až se bude za čas zakládat pomocná stráž policie, paní se jistě přihlásí do konkurzu.
Růžena Kuželková
23.1.2021 00:29
To by se muselo vzít od těch horních pater,ale k tomu nikdy nedojde,bohužel.Víc není co dodávat.Každý si udělá úsudek sám.
Zuzana Pivcová
22.1.2021 20:09
Právě tak, jako dochází k upřednostňování, dochází i k promíjení u různých osob, netřeba rozvíjet, děje se to na různých stupních řízení.
Hana Šimková
22.1.2021 16:03
Právě proto paní Ireno, ale závodní stravování je přece stejné jako hospodské stravování. Proč dělat výjimky? Ať si každý nosí kastrůlek. A o tom to je.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA