Ilustrační foto: pixabay.com
Plynutí dnešních dnů aneb vzpomínky a realita dámy v letech
22. 1. 2021Sedím u počítače a přemýšlím, co dál. Za chvíli půjdu ven se svým malým psem. Kde jsou ty časy, kdy jsem pečlivě rozmýšlela, co si vezmu na sebe, jakou kabelku a doplňky. Výběr cest byl nepřeberný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
23.1.2021 08:31
Díky za hezký článek a také trochu "nakopnutí..." * Dnes jsem zvaná k rodině dceři na oslavu svátku jejího manžela - je Zdeněk - tak si určitě vezmu dlouhou sukni, halenku, vestu a také jako paní Irenka si ihned nabodnu náušnice - aby mi "nezarostly dírky..." *
Jana Šenbergerová
22.1.2021 23:27
Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Nenaučila jsem se, tedy nepostrádám. Vám to, Hanko, sluší a váš článek se mi líbí.
Hana Řezáčová
22.1.2021 20:47
Je to jak píše paní Novotná ... Není kam se strojit. A pod rouškou stejně není případné nalíčení vidět, navíc je rouška, na které těžko budou nějaké viry z krátké procházky např. s pejskem nebo do popelnice, je stejně tak akorát hned do pračky, protože je upiplaná od "mejkapu"... K paní Pivcové: Reginu na řasy používám celá ta léta až dosud ... Co já měla všelijakých řasenek! Vždycky jsem si nějakou pořídila, abych nebyla už trapná, ale nějak mi nevyhovovaly - zkusila jsem to vždy jednou, dvakrát a stejně jsem sáhla po tubičce a kartáčku a řasenky po čase byly na vyhození ... Regina je moje nenahraditelné "líčidlo na řasy", jsem ráda, že se stále prodává, i když jen v některých drogeriích ...
Marie Faldynová
22.1.2021 20:19
Jo, kde jsou ty časy, kdy nás zdobilo mládí! Měla jsem dvě sukně, obě jsem si ušila a nosila tu čistou. Dneska mám plnou skříň a když si vezmu černou bundu, říkám si, že jsem si měla vzít radši tu modrou. Tyhle problémy jsem ve dvaceti neměla...
Irena Mertová
22.1.2021 19:01
Hanko, ty jsi prostě vždy "za dámu". Po přečtení článku jsem si šla aspoň zabodnout do uší náušnice, aby mi ty dírky nezarostly . A zítra si namaluji aspoň oči! Jeden by za chvíli docela zvlčil... Měj se fajn :-)
Zuzana Pivcová
22.1.2021 16:58
Haničko, přiznám se, že si Tě jako nenalíčenou ani neumím představit. Sluší Ti to a nezapřeš v sobě někdejší Lady Avon (pro ty, kteří nevědí). Zavzpomínala jsem si s Tebou na své začátky v líčení. Ano, na střední škole nenápadně podmalované oči, přesně, vypálenou sirkou. Od maturity už pravidelně. Byla ta krabička s tuhým mascarem a kartáčkem nebo malinká tubička s barvou Regina. Jednou jsem náhodně sehnala před MDŽ řasenku Astor. Od té doby už jsem nic jiného nechtěla, ale kde brát?? Nyní, v této době je ze mě minimalistka, co se týče oblečení a doplňků, ale nad rouškou vykukují stále namalované oči. Toho už se nezbavím. :-D Děkuji, potěšila jsi mě.
Jan Zelenka
22.1.2021 16:58
Tato doba klade na nás velké nároky. Pohyb venku mám podobný jako vy, Hano. Venčení, odpadky a jednou týdně nákup. ještě, že nemusím přemýšlet o tom, jak vypadám. Vlasy uhrábnu rukou, moc to nevylepším, protože u své kadeřnice jsem nebyl už několik měsíců a je mi to úplně jedno. Daleko se psem nejdu, protože mi to záda a kyčel nedovolí. Tak jde den za dnem a týden za týdnem. Nejsem zrovna pesimista, ale dívat se příliš dopředu nechci. Co bych tam asi viděl? Snažím se žít. Francouzský filosof René Descartes kdysi prohlásil: Cogito, ergo sum. Myslím, tedy jsem. A tak se snažím myslet, abych byl. Třeba i při nákupu v Penny.
Dana Puchalská
22.1.2021 16:41
Hani,moc krásné a taky zčásti humorné zamyšlení. A pobavily mně tlapky od Kennyho na tričku. Děkuju .
Hana Šimková
22.1.2021 16:09
Paní Naděždo, když chodíte do práce, tak je samozřejmé. Ale když chodíte jenom s pejskem a s hadrem na puse, tak začíná být opravdu jedno co máte na sobě. Já jsem se hrozně ráda oblékala a upravovala a teď bohužel . je to moc smutné jako všechno kolem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA