Foto: autorka
Jak dobýt Anglii – část II.
25. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
25.1.2021 20:35
Máte pravdu, do muzea byl vstup tehdy volný. Myslím, že je to tak i dnes, ale už se nepamatuji, zda to bylo jen v určité dny či pořád...doprava po Londýně zmíněna bude, dělala se okružní jízda autobusem, svezli jsme se doubledeckerem, ale v mé mysli dominuje asi už napořád ten stresující ustavičný běh po vlastních nohou a mé vyčerpání večer. Ani si už nepamatuji, co jsme jedli, nic zajištěného jsme neměli, zřejmě jsme i místy hladověli, protože nebyl čas si něco koupit...
Jaroslav Kolín
25.1.2021 19:48
Už se těším na další díl. Doufám, že bude zmíněna i doprava po Londýně. :-)
Jaroslav Kolín
25.1.2021 19:42
Podivné. Do Britského muzea a dalších státních zařízení (galerie) byl vždy vstup volný. Ono se to změnilo? Může být, v muzeu už jsem dlouho nebyl.
Jana Šenbergerová
25.1.2021 19:32
Já měla v Londýně málo peněz, ale docela štěstí. V Britském muzeu jsem nejen ušetřila, protože jsem tam byla v den, kdy bylo dobrovolné vstupné, ale poskytla jsem několik odpovědí do ankety. Byla jsem pochválena, že nepoznali cizinku, když jsem uvedla, odkud jsem. Za ušetřené peníze jsem mohla navštívit muzeum voskových figurín, což byl velmi zajímavé. Zážitků bylo víc, jen časové posloupnosti už mi unikají. Díky za přiblížení míst, která jsem vidět nestihla.
Jana Hošková
25.1.2021 16:45
P.S. - Ačkoliv to po sobě vždycky všechno nejmíň 10x čtu, vždycky přehlédnu nějakou chybku nebo překlep - omlouvám se za núďo - samozřejmě tam měl být asi kroužek nad u...
Jana Hošková
25.1.2021 16:43
Hanko, dobrá připomínka ! Možná ti krkavci z Toweru se mají líp než mnozí lidé...:-(
A Zuzko, taky bych se radši vyfotila s Majorem než s tou železnou...viděla jsem dokument o jejím životě a nijak mne neoslovila.
Hana Šimková
25.1.2021 16:24
Krásné vzpomínky, Bohužel mě cestování minulo z různých osobních důvodů. Ráda si ale přečtu vzpomínky vás šťastných.
Zuzana Pivcová
25.1.2021 12:55
Až na Britské muzeum jsem viděla vše z toho, co tu jmenuješ. Co se týče Toweru, mám dojem, že se jim teď ztratila vůdčí krkavčí samice, nebo se už našla? Tam mě mrzelo, že se nesmělo fotit v místnosti, kde byl historický panovnický zlatý kočár. U Tower Bridge bylo fotostudio a tam jsem se nechala vyfotit s figurínou Johna Majora, ačkoliv se fotografka divila, proč nechci s Železnou Lady jako ostatní. Premiéra asi neměli rádi.
Jaroslav Kolín
25.1.2021 10:44
Tower je paráda, ale když se na něj kouká z větší dálky, je skutečnost, že je obklopen hypermoderními stavbami, poněkud skličující. Ale Londýňanům se to asi líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA