FOTO: Julie Vargová
Jak ošálit toho, komu se nechce chodit
30. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nová
2.2.2021 12:34
Vždy jsem chodila moc ráda , především po Moravě . Byla jsem i v některých evropských státech - hodně pěší . Teď už mi to tak nejde , ale snažím se , i s vnoučaty. Ta brblají , protože jsou zvyklá na auto , ale vždy si dáme nějaký zajímavý cíl s odměnou a je to v pohodě .
Zdenka Jírová
2.2.2021 00:23
To bylo určitě nádherné, co jste udělala. Já měla chození v přírodě nebo po památkách vždy moc ráda. Teď jen mohu sledovat televizi, protože velmi špatně chodím. Alespoň jsem ráda, že jsem si vycházky užila dokud jsem mohla.
Danka Rotyková
31.1.2021 16:08
Jako holka z venkova bych na chůzi v přírodě měla být zvyklá. Ale bylo to právě naopak. Když jsme utekli po škole ven, bylo to dobré. Ale jako rodina jsme toho moc nenachodili. Až se svým manželem jsem poznala příjemné procházky. Když jsem zůstala sama, začal mne syn brát na vycházky v Alpách. Tam jsem chození v přírodě propadla doslova. Škoda, že už tu krásu nemůžu manželovi ukázat.
Marie Faldynová
31.1.2021 14:06
Mám tři děti a jen nejmladší syn s manželkou prohánějí děti po lese a na sněhu. Zatím vnoučatům stačím, takže je v pohybu podporuji.
Věra Halátová
31.1.2021 13:59
Že se "někomu" nechce chodit? Tak k tomu v rodině není veden. Já jsem se svých děcek neptala: chceš, nechceš. Naplánovala jsem trasu, která měla 35 km, a vyrazili jsme. Mladší se u=rostřed trasy začal vztekat, že ho bolí nohy, že dál nepůjde. TaK jsme se vyzuli, opláchli nohy v potoce, a šlapali dál. Zajímavé, že když jsme vyšli kopec a byla tam zřícenina hradu, tak tam ožil a nohy ho vůbec nebolely. Můj vnuk není doma veden k pohybu - rodiče spolu nejsou, otec je mým synem a matka je z té líné rodiny. Když je u mne, tak ráno cvičení, studená sprcha, pak rychlá procházka, po obědě výšlap. A vidím, že doma se mu tak nikdo nevěnuje, protože nemá trénink.
Marie Novotná
30.1.2021 20:09
Hezky vymyšlené a krásně napsané. Ano, malé děti se nechají ošálit. :-)
Anna Potůčková
30.1.2021 16:25
Moc hezký článek a kéž by takových lidí s nápady bylo více. Jenže obávám se, že díky dnešní době bude těch peciválů u PC ještě více přibývat a narůstat.
Daniela Řeřichová
30.1.2021 12:05
Moc vám fandím, není to jednoduché rozjet a udržet takovou aktivitu. Ale ta úžasná zpětná vazba je nejlepší poděkování. Děti budou na putování s vámi vzpomínat celý život.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA