FOTO: autorka
Sedím si na kopci
29. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
31.1.2021 09:21
Paní Vando já si za svým příspěvkem stojím, ale před kým jsem ho měla obhajovat když na něj nikdo nereagoval. Přišlo mi tedy zbytečné ho nechávat napospas nezájmu.
VANDA Blaškovič
31.1.2021 08:58
Hana Šimková30.1.2021 18:25 Nikdo mimo Vás nereaguje ani tak, ani tak tak mi připadá, že jsem se se svým příspěvkem netrefila a nechci dále provokovat k případné nevoli a nesouhlasu.....a to je právě to, paní Šimková, proč jsem zareagovala. Pokud někdo něco napíše, tak by si svůj názor měl dokázat obhájit, i když nemám kladné odezvy a nechce zbaběle příspěvek vymazat. Tomu jsem Vám chtěla zabránit a povedlo se. Také věřím, že jednou ovce zvednou hlavu a dojde ke změně systému. Toho zvoraného pole bylo již opravdu dost.
Hana Šimková
30.1.2021 22:32
Zuzanko jsi asi jediná, která to bere tak jak jsem to myslela. Já opravdu nikoho nenutím, aby se mnou souhlasil.
Zuzana Pivcová
30.1.2021 20:03
Báseň znázorňuje určitou situaci. Kdo chce, najde v ní analogii s naší společnosti. Bude souhlasit nebo nebude. Přesně tak, jak to je dnes ve všem. Všimli jste si, jak je společnost rozdělena čím dál ostřejším řezem?
Hana Šimková
30.1.2021 19:43
Jo a ještě k Vám paní Blaškovič, Vy si opravdu myslíte že žádám pochlebování? Doufám, že jste to nemyslela vážně.
Hana Šimková
30.1.2021 18:32
V žádném případě vás nechci nazvat ovci, ale ta Vaše reakce je jasná, že je to nepochopené No někdy se holt něco nepovede a proto to chci dát pryč. Já si sice za těmi verši stojím, ale pokud to berete jako urážku, tak to opravdu nechci.
Hana Šimková
30.1.2021 18:25
Milá paní Vando nepotřebuji žádné pochlebování,ale proč to tady má zůstat viset . Nikdo mimo Vás nereaguje ani tak, ani tak tak mi připadá, že jsem se se svým příspěvkem netrefila a nechci dále provokovat k případné nevoli a nesouhlasu.
VANDA Blaškovič
30.1.2021 17:17
Ale jistě, pochopili jsme to. Vola poslouchat nechceme..snad se to brzo změní. Ale pokud se považujete za ovci, já tedy ne. Za svým názorem a chováním si stojím i v dnešní koronakrizi, i když jdu třeba proti davu. A rychle pryč, vymazat? To snad také ne, to by bylo snadné řešení. Potřebujete jen pochlebování? Promiňte, ale z Vašeho příspěvku "dejte to rychle pryč" to tak vypadá. Co třeba vysvětlit, proč chcete rychle pryč...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA