Mám ráda kuchařské knihy - díl  LXV.
Ilustrační fotografie z Wikipedie

Mám ráda kuchařské knihy - díl LXV.

14. 2. 2021
recepty
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Zapékám většinou filé (to je asi treska?), s cibulí, zeleninou, středomořským kořením, nebo co mne tam napadne přidat, se sýrem, vejcem, někdy přidám kukuřičnou mouku...
Dana Puchalská
Dámy V.+V.+Z.+D. Já vám děkuji.. Ještě jsem našla jeden recept tzv. rychlovku. V hlavní roli je platýz. Napíšu příště,ano?
Daniela Řeřichová
Dano, tvé recepty nejen vypadají velmi chutně, ale zdají se mi i časově nenáročné, což je pro mne priorita. Ryby jíme často, právě dnes si s vnoučaty dáme lososa. Nejspíš příští víkend nám připravím dle tvého receptu zapečenou tresku. Výsledek dám vědět.☺
Zuzana Pivcová
Ryby mám také ráda, ale zůstávám u klasiky. Moje chyba. :-D
Věra Ježková
Danko, tentokrát jsi mě vskutku namlsala. Ryby mám moc ráda. Jenže, jak praví známá píseň „tyhle ryby neměly by maso míti samou kost …“. Dost často nám je připravuje Jenda – jsou skvělé a bez kostí. :-)
Vladislava Dejmková
Dano, to jsou inspirativní recepty. Ryby se snažím připravovat asi častěji než průměrný Čech, ale často sklouznu do rutiny. Je dobré občas zkusit i jiný recept. Mě nejvíce zaujala ta omáčka z rozmixovaných paprik se smetanou. Tu určitě na nějakou bílou rybu zkusím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%