Foto: Marie Novotná
Lipnice v zimě
4. 2. 2021Pojďte se podívat se mnou na zasněženého strážce Posázaví a jeden z nejmohutnějších českých šlechtických hradů založený na počátku 14 století mocným rodem pánů z Lichtenburka, který se stal později trvalým sídlem bohatých Trčků z Lípy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
31.10.2021 05:45
Mně zůstala utajená nejen Lipnice, ale i tento článek. Děkuji za seznámení. Je tolik míst, které bych ráda navštívila, ještěže máme ten úžasný vynález fotografie. Tak se kochám na zasněžená krásná místa. Děkuji.
Jaroslava Handlová
8.2.2021 23:46
Maruško, vybrala jsi krásný cíl po té delší pauze. Dík za článek i pěkné fotky. Mám radost, že mnozí radostně vzpomínají na 1. sraz.
Martina Růžičková
7.2.2021 10:20
Romanticky zasněžená Lipnice. Díky zapěknou procházku :-). Hrad jsem naposledy navštívila při teplotě cca 30°C ve stínu.
Marie Novotná
5.2.2021 20:40
Děkuji za Vaše komentáře. Ano, připomenutí prvniho srazu, vzpomínky na blízké příbuzné a pohledy na známou krajinu ve slunečném počasí. To byl můj krásný den.
Soňa Prachfeldová
5.2.2021 19:57
Maruško, prožila jsi moc hezkou neděli, mě jsi oživila vzpomínky na první sraz, který byl skvělý. Lipnice v zimě, fotky moc hezké.
Anna Potůčková
5.2.2021 19:47
Děkuji za skvělou virtuální procházku mně zcela neznámým krajem! A moc děkuji za doprovodné krásné fotografie!
Alena Tollarová
5.2.2021 13:04
Krásnou neděli jsi měla. Tvůj kraj prakticky neznám a Lipnici jsem viděla jen jednou, kdy jsme se tam zastavili cestou na Moravu za Evou B. a někde poblíž jsme obědvali. Bylo tenkrát ale zavřeno. Jak tu básníte o prvním setkání íčka, tím víc mě mrzí, že jsem v tu dobu neměla o íčku ani ponětí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA