Foto: autorka
Mé obrázky Paříže
5. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
7.2.2021 22:34
Omlouvám se , zase jsem byla nepozorná. Nad fotkami jsem vzpomínala a některé i na tabletu zvětšovala a tím nechtěně bodovala, že naskočí vždy jen jedna hvězdička, je divné. Článek je na plný počet hvězd.
Martina Růžičková
7.2.2021 09:19
Do Paříže bych se ráda jednou podívala. Snad to někdy půjde. Moc děkuji za její přiblížení článkem a fotografiemi. A přeji vám, aby vám to příště určitě vyšlo :-).
Helena Přibilová
6.2.2021 19:42
Paříž byla pro mě po Vídni druhým místem, kam jsem se podívala brzy po otevření hranic. Cestovala jsem tam ještě s bývalým přítelem a to tak, že jsme celou noc jeli autokarem z Prahy přes Německo a v 8.00 ráno jsme dorazili do Paříže. Po celý den jsme pak pobíhali po městě s krátkými přestávkami, abychom se posilnili svačinou, kterou jsme si přivezli z domova. Večer ve 20.00 jsme stejným autokarem absolvovali cestu zpět do Prahy. Byla to tehdy zoufale krátká návštěva takové metropole, ale přes všechno nepohodlí s touto cestou spojené na ni ráda vzpomínám. Dokonce jsem poprvé vyzkoušela v praxi svoje ve škole nabyté znalosti francouzštiny.:))
Jana Hošková
6.2.2021 15:53
Přeju ti, Soňo, aby ti to s vnučkou vyšlo, stojí to za to ! Jakmile se dáme oočkovat, tak se to snad všechno zlepší a koroňáka zdoláme, abychom zas mohli normálně žít ! :-))
Soňa Prachfeldová
6.2.2021 13:32
Paráda Jano, pořád je to můj sen, dostat se do Paříže, vnučka říká, babi pojedeme spolu, no snad.
Jana Hošková
6.2.2021 12:03
Ráda jsem si přečetla vaše vzpomínky na Paříž. Jazyky bylo to poslední, co by nás na našich cestách odrazovalo. Domluvili jsme se všude, třeba i rukama-nohama, ale šlo to :-)) všude se našli ochotní a milí lidé. Francouzštinu jsem se kdysi ve škole snažila "zmoct" asi 2 roky, ale bohužel mi nešla, ačkoliv bych se ji tak ráda naučila.
Věra Ježková
6.2.2021 10:42
Ráda jsem se podívala. Paříž mě ale neláká, protože se tam mluví jazykem, který mi zní velice nelibozvučně. A proto jsem ani neměla potřebu se ho učit. Podobně jako Zuzka jsem ráda, když se v cizí zemi dokážu orientovat po jazykové stránce.
Zuzana Pivcová
5.2.2021 19:02
V Paříži jsem nikdy nebyla. Někomu to možná bude připadat dost divné, ale mě odradilo hodně to, že jsem se nikdy nenaučila ani trochu francouzsky a vždy jsem se cítila lépe tam, kde jsem se mohla dorozumět.
Daniela Řeřichová
5.2.2021 18:32
Paříž má své neopakovatelné kouzlo, byli jsme několikrát s uměleckou agenturou. Pravda ale také je, že od prvního okouzlení a fascinace jsme se dobrali k poznatku, že v posledních letech ztrácela svůj šarm.
Dana Divišová
5.2.2021 18:22
V Paříži jsem byla krátce po otevření hranic. Absolvovali jsme podobný zájezd autobusem. Je to nezapomenutelný zážitek. Byla jsem později ve Francii ještě dvakrát. Dneska už mne Paříž neláká. Necítila bych se tam bezpečně. Děkuji za připomenutí a hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA