Ilustrační foto: pixabay.com
Než si píchnout Sputnik z Ruska, to raději eutanazii ve Švýcarsku
6. 2. 2021Svět, a s ním i Česko, zamořil čínský vir. A teď na něj pošleme ruskou vakcínu. Nadšení, s jakým se od maďarského premiéra Orbána vrátil český předseda vlády Babiš se svým poradcem a medicínským šíbrem Prymulou, mě poněkud děsí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Pecka
6.2.2021 15:13
Tondo Vácho, skutečně bude nejlepší, když pojedeš do toho Švýcarska a využiješ tu euthanasii. Podobní kreténi jako jsi ty jsou pro slušné lidí jako rakovina... podobní debilové se poslední dobou nějak množí . Když ruskou vakcínu, která se osvědčila mnohem lépe než ty slavné západní, nechceš, tak ji alespoň nepomlouvej blbe...
Jaroslav Štěrba
6.2.2021 15:05
Nevím kolik let je panu Váchovi, možná se narodil po změně režimu, ale jistě jeho rodiče a miliony dalších kteří se narodili za minulého režimu byli očkováni nikoliv západními vakcínami,ale zcela jistě vakcínami ruskými,tenkrát sovětskými, a takové zdravé generace lidí z nich vyrostli.Holt dnes už se to nenosí, na všechno se zapomene.
Václav Soukup
6.2.2021 15:01
Tak pane Vácha, zítra v 7.13 Vás rychlík Berounka odveze do Plzně, po přestupu do Západního expresu vystoupíte v 13.18 na Munchen HBf. Tam si dejte na můj účet poslední
oběd a pivo a ve 14.55 Vám to jede do Curychu. Zřízenec se sanitou bude čekat hned
u východu z nádraží a odveze Vás přímo na kliniku. Bohužel si ale myslím, že kvůli lidem,
ke kterým jste se právě zařadil / Novotný, Kolář, Petříček a spol. / nám Rusko tu vakcínu
hned tak neprodá.
neprodá.
Gregory Foot
6.2.2021 14:53
Proc by mel autor teto myšlenky otravovat nekoho ve švycarsku, muže to ukoncit hned a třeba skokem z desateho patra. cim dřív tím lépe
Martin Cerveny
6.2.2021 14:28
Pane Beránek jenže kdyby Rusko (SSSR) s Německem tu válku nezačalo, tak by k ničemu co se dělo později nemuselo vůbec dojít. Takže....
Ivo Beranek
6.2.2021 14:20
A to zas já jo. Já si klidně nechám píchnout jakoukoliv vakcínu,ať je z Ruska,Číny nebo USA. Já vzhledem ke svým zahraničním cestám jsem si sám napíchal tolik vakcín /jsem doktor/, že se to ani nedá spočítat. Mezinárodní očkovací průkaz mám úplně plnej. A nežádoucí účinky? NIKDY ŽÁDNÉ ! Doopravdy. Takže je mi to úplně fuk. A k Rusku mám vztah vřelý - nikdy mi nic špatného neudělali /na rozdíl od EU/, osvobodili naši zemi od fašistů a kdyby jich nebylo, tak bychom se všichni co tu píšeme ani nenarodili ! Protože český národ by neexistoval. Dle již závazného plánu Raynharda Heydricha - zastupujícího protektora a Reischfuhrera SS byl český národ kompletně určen k vysídlení na sibiř , kde by byl využit pro práci pro říši. Tudíž vaši rodiče by pomřeli v táborech tamtéž a vy byste ani nevznikli. Na to se jaksi neustále zapomíná,že? Je to totiž tak programově nařízeno z EU /potažmo z USA/ - rychle zapomenout, co mělo následovat v 40.letech pokud by Rusko prohrálo válku.
Jana Kollinová
6.2.2021 14:13
Jano Š. Nepochopila jsem, cituji: "V podstatě nikdo nemůže napsat, co si doopravdy myslí na základě svých zkušeností, protože kdokoliv, kdo má zkušenosti jiné, ho okamžitě zařadí na černou listinu. " Jano, promiň, nepochopila jsem Tvoji sentenci. Cituji: " . V podstatě nikdo nemůže napsat, co si doopravdy myslí na základě svých zkušeností, protože kdokoliv, kdo má zkušenosti jiné, ho okamžitě zařadí na černou listinu. " Mohla bys upřesnit co máš na mysli? Jsem poněkud "mimóza." Děkuji. :-)
František Adamčík
6.2.2021 14:12
Vácho, ty jsi jen zachráněný potrat. Ty a všichni prozápadní fanatici, s kterými nelze vést dialog, natož polemizovat. Jste jako straničtí politruci v 50 letech minulého století , akorát jste změnili barvu. Už vám věčným rozeštvávačům nikdo po 31 letech od sametu nevěří. Spoléhej se dál na západ, na nespolehlivé farmaceutické giganty a nech lidi, ať se sami řídí svým rozumem a citem. Ty si nech píchnout třeba petrolej, samozřejmě z USA,aby tě to nepobouřilo.
Martin Cerveny
6.2.2021 14:12
Z Ruska nepřišlo na západ nikdy nic dobrého, takže s názorem autora souhlasím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA