Koloběh života

Koloběh života

29. 11. 2012

Poslední zvonění
a první polibky,
jiskrné pohledy
jsou z mládí zážitky.

Vášnivá objetí
a zvony svatební,
pak z dětské pusinky
"maminko" krásně zní.

A jdem zas do školy,
pochvaly, jedničky,
po kom ty děti jsou?
Šimrá nás pod víčky.

Pak zase polibky
a poslední zvonění,
holka se provdala
a kluk se oženil.

Jiskrné pohledy
a první polibky,
my dva a vnoučata,
překrásné zážitky.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Procházková
O kom jsi to, Jitko, psala - že bys nás tak dobře znala??
Olga Štolbová
Jitko,takhle přesně vypadal i můj život. Jen ta poslední sloka neplatí,vnoučata ano, ale my dva už ne.Povedlo se ti to,díky.
Nina Šachová
Moc hezké a především pravdivé.
Marie Bartošová
:-))
Jiří Libánský
Ono to opravdu utíká. I tím, jak je stavěný verš a v jakém je rytmu, to je fofr. Ale i tak to vyznívá jako oslava života. A to je dobře.
Jarmila Peerová
Tedy děvče,tys ten život vzala opravdu hopem.Ale vše na sebe navazuje,tak opravdu náš život utíká a najednou jen koukáme,že místo oslovení " lásko",je slyšet více " babičko"...což zejména Tobě moc přeji....
Zuzana Pivcová
Připomnělo mi to jednu, kterou už od Tebe znám. Jak přišel jeden k dceři a zase jedna k synovi a pak vnoučata atd. Ale to nevadí, tahle je taky pěkná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%